[ÇÖZÜLDÜ] Telefonuma hiç bir suretle Whatsapp Business yüklenmiyor (yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Detective
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ÇÖZÜM
Arkadaşlar konuya ilginize ve destekleriniz için teşekkür ederim sorunu değişik bir şekilde çözdüm
Çok eskiden modlu whatsapp diye tabir ettiğimiz uygulamadan kullanıyordum onun kalıntı dosyaları Andorid/data klasöründe kalmış onu dosya yönetici vasıtasıyla temizleyince yükleme başarılı oldu.

Edit: Arkadaşlar bir güncelleme paylaşmak istiyorum telefonumdan normal whatsapp ı kaldırınca business yükleniyor ama bu sefer normal olan yüklenmiyor

Evet merhaba arkadaşlar bu tarz ilginç sorunlar nedense hep beni buluyor Kesinlikle ve kesinlikle telefonuma ne haricen APK olarak ne de play store üzerinden Whatsapp Business yüklenmiyor Aşağıda detayları vereceğim;

Mobil Cihaz: Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Android Sürümü: Android 10
MIUI Sürümü: 12.0.7.0 Kararlı
Root yetkisi yoktur, orijinal rom yüklüdür.

Play Store Hatası

Denediğim Çözümler;
1- İnternete "whatsapp business yüklenmiyor" vb. araba yaptığımda ilk 4 sayfada ki tüm sitelerdeki çözümleri denedim ayrıca yabancı kaynaklardaki çözümleri de okuyup denedim.
2- Play store, play hizmetleri, paket yükleyici gibi sistem uygulamalarının ön bellek ve datalarını temizledim yeniden kurdum.
3- Google hesabımı kaldırıp yediden ekledim.
4- APK editor programıyla izlediğim bir kaç videoda ki yönergeleri izleyip whatsapp business kurmayı başardım fakat bu seferde "uygulamayı açınca bu uygulama güncel değil lütfen güncelleyin" uyarısı geldi.
5- Google destek hizmetlerine sorun yazıldığında sürekli 2. maddede ki yönergeleri papağan gibi tekrar ediyor.

Açıkçası çok da kaynak yok bu sorunu yaşayan bir kaç kişi çeşitli sitelere konu açmış ama sonra hayalet gibi ortadan kaybolmuşlar.

Arkadaşlar çözüm önerebilecek arkadaşlar lütfen konuyu tamamen okuduktan sonra çözüm sunarlarsa sevinirim. Çok muzdarip olduğumdan ve bu uygulamaya ihtiyacım olduğundan dolayı çözüm bulan arkadaşıma cüzi bir hediye verebilirim.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Galiba bunun çözümü farklı bir rom yüklemek hocam, bendede aynı sorun vardı fakat sonradan nasıl geçti tam hatırlamıyorum, galiba telefon bozulmuştu internette yeniden rom indirip yüklemiştim öyle düzelmişti, bu sayede whatsap business yüklemiş oldum.

Detective
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Sanırım sonunda öyle bir şey olacak hocam ben de artık buna alıştırmaya başlasam iyi olacak kendimi

Ölsemde davamız kalmaz yarım
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Bende de Redmi Note 9 Pro var MİUİ optimizasyonu'nu kapatmayı denedin mi?

Üye
5 HİZMET YILI
Aynı sorun rahmetli annemin telefonunda olmuştu servise gönderip haletmiştik tabi 300 tlde cabası

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Vpn açıp girmeyi deneyin bide mümkünse rootlayın cihazınızı.

Detective
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bende de Redmi Note 9 Pro var MİUİ optimizasyonu'nu kapatmayı denedin mi?
Maalesef olmadı yine
Aynı sorun rahmetli annemin telefonunda olmuştu servise gönderip haletmiştik tabi 300 tlde cabası
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Merhaba hocam bunun çözümü ya VPN Açıp indirmektir yada Root yetkisi şart.
VPN de çözüm olmadı maalesef
Vpn açıp girmeyi deneyin bide mümkünse rootlayın cihazınızı.
Root yapsam bile başka bir Rom yüklemeden olmayacak diye düşünüyorum
Post automatically merged:

Arkadaşlar bir güncelleme paylaşmak istiyorum telefonumdan normal whatsapp ı kaldırınca business yükleniyor ama bu sefer normal olan yüklenmiyor

Son düzenleme:
da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Apk olarak indirmeyi denedin mi kanka

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
eğer kardeşim aynı marka olan farklı bi cihaz özelikleri aynı fakat sana yüklenmiyorsa bilki sorun sendedir yapman önerdiğim bu durumda tek bişe vardır telefonunu formatla ve dene gene olmassa telefonunda bir sıkıntı vardır müşteri hizmetlerine sorunu bildir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ayrı bir telefon dışında çözüm yok

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
vpn açıp gir olamsa tamirciye götür

Detective
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Sorun çözüldü konuya ekledim teşekkürler

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
2 sinide aynı anda kullanamazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...