Detective
Seçkin Üye
ÇÖZÜM
Arkadaşlar konuya ilginize ve destekleriniz için teşekkür ederim sorunu değişik bir şekilde çözdümÇok eskiden modlu whatsapp diye tabir ettiğimiz uygulamadan kullanıyordum onun kalıntı dosyaları Andorid/data klasöründe kalmış onu dosya yönetici vasıtasıyla temizleyince yükleme başarılı oldu.
Edit: Arkadaşlar bir güncelleme paylaşmak istiyorum telefonumdan normal whatsapp ı kaldırınca business yükleniyor ama bu sefer normal olan yüklenmiyor
Evet merhaba arkadaşlar bu tarz ilginç sorunlar nedense hep beni buluyor Kesinlikle ve kesinlikle telefonuma ne haricen APK olarak ne de play store üzerinden Whatsapp Business yüklenmiyor Aşağıda detayları vereceğim;
Mobil Cihaz: Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Android Sürümü: Android 10
MIUI Sürümü: 12.0.7.0 Kararlı
Root yetkisi yoktur, orijinal rom yüklüdür.
Play Store Hatası
Denediğim Çözümler;
1- İnternete "whatsapp business yüklenmiyor" vb. araba yaptığımda ilk 4 sayfada ki tüm sitelerdeki çözümleri denedim ayrıca yabancı kaynaklardaki çözümleri de okuyup denedim.
2- Play store, play hizmetleri, paket yükleyici gibi sistem uygulamalarının ön bellek ve datalarını temizledim yeniden kurdum.
3- Google hesabımı kaldırıp yediden ekledim.
4- APK editor programıyla izlediğim bir kaç videoda ki yönergeleri izleyip whatsapp business kurmayı başardım fakat bu seferde "uygulamayı açınca bu uygulama güncel değil lütfen güncelleyin" uyarısı geldi.
5- Google destek hizmetlerine sorun yazıldığında sürekli 2. maddede ki yönergeleri papağan gibi tekrar ediyor.
Açıkçası çok da kaynak yok bu sorunu yaşayan bir kaç kişi çeşitli sitelere konu açmış ama sonra hayalet gibi ortadan kaybolmuşlar.
Arkadaşlar çözüm önerebilecek arkadaşlar lütfen konuyu tamamen okuduktan sonra çözüm sunarlarsa sevinirim. Çok muzdarip olduğumdan ve bu uygulamaya ihtiyacım olduğundan dolayı çözüm bulan arkadaşıma cüzi bir hediye verebilirim.
Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: