- Yasaklandı
-
Banlı Üye
[CODE]1)Başlat > çalıştır > msconfig > başlatma > Gereksiz Bulduklarını Kapatın
2)Başlat > çalıştrı > msconfig > hizmetler > Gereksiz Hizmetlerin Tikini Kaldırın
3)Başlat > çalıştır > msconfig > önyükleme > GUI önyüklemesi yok seçeneğini işaretleyin > zaman aşımı 10sn
4)Başlat > bilgisayarıma sağ tıkla > özellikler > gelişmiş sistem ayarları > performans ayarları > en iyi performans için ayarla (Bir çoğunuz bunu zaten biliyordur)
5)Başlat > bilgisayarıma sağ tıkla > yönet > hizmetler ve uygulamalar > hizmetler > windows searche çift tıkla devre dışı bırak
6)Başlat > kontrol paneli > donanım ve ses > güç seçenekleri > yüksek performans
7)Başlat > arama kısmına UAC yazıp açılan menüde UAC yi komple kapatıyoruz
8)*NVIDIA kullanıcıları (ATI için ayarları bilmiyorum) kontrol panele gidip ayarlarınızı performansa getirin
9)Başlat > arama yerine %temp% yazıp çıkan bütün dosyaları silin)
10)Bilgisayarı Yeniden Başlatın.)
Bu konudan sonra "Oh be" diyecek insan dolu (ben dahil). Teşekkürler.
Anlamadım Biraz Açarmısın ? Bu arada Teşekür ederimEn yararlı konu.Sildiğiniz programlar yinede diskte kalır onları tamamen silen programlardan da eklersen iyi olur.+
Başlat>Çalıştır>cmd(komut istemini açar)>cipher/w:C tüm dosyaları siler,bunları yaparken hicbir şey yapmamaniz gerekiyor,bu yuzden görev yoneticisinden her şeyi kapatin.(Sıfırdan başlamak için iyi bir yöntem.)Gereksiz dosyaları bulup silende ADW Cleaner var,onun son sürümünü bulursun sen,kullanimi ile ilgilide videolar var.Anlamadım Biraz Açarmısın ? Bu arada Teşekür ederim
Alıntıda Var Kendi Çözümlerimde Var...
Alıntı olduğunu belirtirsen daha iyi olur.
Eline sağlık
Kardeş başlıktan anlaşılmıyomu?bunlar bilgisayarı hızlandırmak için mi ?
Baştaki Yazıyı Okumadın Galiba ?alıntı tek yaptın copy paste
Gerçektenmi sevindim bak şimdiTeşekürler Gta V Texture Problemini Giderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?