Çözüldü Cpu %100 sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Öncelikle Selamun Aleyküm aldığım hata ;

Görev yöneticisini açtığımda CPU kullanımı %100 gözüküyor sonrasında hızlıca %5-6 lara düşüyor. Ama her açıp kapatmamda aynı sorunla karşılaşıyorum. Format attık yine aynı şey devam ediyor. Windows 10 yüklü aynı model bir bilgisayar kullanan bir arkadaşımda test ettik onda aynı şey olmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim.

Cevaplayıp da destek olan arkadaşlara şimdiden Teşekkür ederim

Bir Umut Güzel Günler için
Banlı Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
kardeşim görev yöneticisinden arka planda çalışan uygumlararı kapat

Elbet Bir Gün
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
o herkesde olan bişey benim pc 20k görev yöneticisi ilk açtıgında öyle gösteriyor çünkü tüm programlar vb şeyleri önüne getiriyor
Temiz önyükleme ile sistemi başlatın google Windows'ta temiz önyükleme gerçekleştirme aratırsan microsft sitesinde seni yönlendirir deneyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arka planda çalışan bir sestem dosyası işlemcini yiyip bitiriyo olabilir. Ya da çok ciddi bir virüs kapmıştır, işlemci onla uğraşmaktan yanabilir dikkat etmeni tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
benimde bilgisayar pat diye kapanıyor
Post automatically merged:

eğer olaki overclock yapmazsam

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ama berat bazı virüsler formatla bile geçmiyor benim kast ettiğim virüsler reklam virüsleri değil haberin olsun

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
anakartın modeli düşük ve güçlü bir ekran kartın var ise bu sorunu yaşayabilir uyum sorunu olabilir yani.

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
İşlemcin nedir? W10 kullanıyorsan tronscript kullan. Hard disk kullanıyorsan uzun sürebiliyor ama bilgisayarı tertemiz yapar arka plandaki gereksiz uygulamaları dosyaları microsoft servislerini tertemiz yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...