kardeş arka planda çalışan uygulamaları kapat bendede olduÖncelikle Selamun Aleyküm aldığım hata ;
Görev yöneticisini açtığımda CPU kullanımı %100 gözüküyor sonrasında hızlıca %5-6 lara düşüyor. Ama her açıp kapatmamda aynı sorunla karşılaşıyorum. Format attık yine aynı şey devam ediyor. Windows 10 yüklü aynı model bir bilgisayar kullanan bir arkadaşımda test ettik onda aynı şey olmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim.
Cevaplayıp da destek olan arkadaşlara şimdiden Teşekkür ederim
ssd şart
Hocam dediğini denedim benim sistemde yeni 1 yıl önce aldım bende de aynı durum var ilk açıyorum %100 sonra hemen %2-3 e düşüyor bu bahsettiğim nerredeyse çoğu pclerde vardır kafana takma. ama seninki %100 uzun süre duruyorsa hangi işlem cpuyu kullanıyor onu bulman lazım.Öncelikle Selamun Aleyküm aldığım hata ;
Görev yöneticisini açtığımda CPU kullanımı %100 gözüküyor sonrasında hızlıca %5-6 lara düşüyor. Ama her açıp kapatmamda aynı sorunla karşılaşıyorum. Format attık yine aynı şey devam ediyor. Windows 10 yüklü aynı model bir bilgisayar kullanan bir arkadaşımda test ettik onda aynı şey olmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim.
Cevaplayıp da destek olan arkadaşlara şimdiden Teşekkür ederim
Güzel Yorumun için Teşekkür ederim dostum sorunumu bende bilgisayarımı windows 7 yaparak çözdümHocam dediğini denedim benim sistemde yeni 1 yıl önce aldım bende de aynı durum var ilk açıyorum %100 sonra hemen %2-3 e düşüyor bu bahsettiğim nerredeyse çoğu pclerde vardır kafana takma. ama seninki %100 uzun süre duruyorsa hangi işlem cpuyu kullanıyor onu bulman lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?