CPU %100 kullanmasında bir sorun yok. Görev yöneticisindeyken gördüğü değerler 1-2 dakika o pencerede açık kaldığında sistem kendini otomatik düzeltecektir zaten. Burada önemli olan CPU ısısıdır, arkadaşta bu problemi yazmadığına göre sistem de bir problem yok. Siz neye dayanarak bu mesajı yazabildiniz?Acaba neye dayanaraktan stabil dediniz?
Acaba neye dayanaraktan stabil dediniz?Hayır sistem stabil çalışmaktadır.
CPU %100 kullanmasında bir sorun yok. Görev yöneticisindeyken gördüğü değerler 1-2 dakika o pencerede açık kaldığında sistem kendini otomatik düzeltecektir zaten. Burada önemli olan CPU ısısıdır, arkadaşta bu problemi yazmadığına göre sistem de bir problem yok. Siz neye dayanarak bu mesajı yazabildiniz?Acaba neye dayanaraktan stabil dediniz?
Merak ettim ve sordum sadece. Bilgilendirdiğiniz için de teşekkürler.CPU %100 kullanmasında bir sorun yok. Görev yöneticisindeyken gördüğü değerler 1-2 dakika o pencerede açık kaldığında sistem kendini otomatik düzeltecektir zaten. Burada önemli olan CPU ısısıdır, arkadaşta bu problemi yazmadığına göre sistem de bir problem yok. Siz neye dayanarak bu mesajı yazabildiniz?
Ekstra olarak arkadaş monitörü 60-144 Hz ise oyunda da FPS sabitlemiyorsa bu da gereksiz yere CPU yükü bindirir. Monitör Hz kaçsa ona sabitleyip oynamasını öneririm.Merak ettim ve sordum sadece. Bilgilendirdiğiniz için de teşekkürler.