Cr4ck ve paste olan bir hilede Vac bypass kullansam ban yer miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar, sorum yukarıda belirttiğim gibi kodlar alınmış sadece kopyala yapıştır yapılmış, vac bypass kullansam acc ban yer mi?

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Her hilenin ban riski mevcuttur. Ne kadar priv olursa olsun gene ban yersiniz. Ne zaman banlanacağınız ise şans işidir.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Sonuçta Paste Kullanıcan Risk Taşıyor Ona Göre Bu İşe Girmelisin

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Ben yaklaşık 1-2 aydır vac bypass kullanarak ***** hile kullanıyorum ve şu ana kadar vac ban yemedim ancak her hilenin vac ban yeme olasılığı var ne zaman yiyeceğin belli olmaz ancak vac bypass azda olsa koruma sağlıyor diye düşünüyorum

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kanka benim düşüncem vac bypass kullanma çünkü biliyorsun her hilenin bir ban riski mevcut yani zevk alabildiğin kadar hile aç sonra hep hile ile oynarsan benim gib kolsuz olursun zevkli diye açıyordum sonra açmayım bakalım ne olucak açmadım sonuç olarak şuan pubg mobile vb oyunlarda kolsuzum

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Ne kadar priv olursa olsun gene ban yersiniz. Ne zaman banlanacağınız ise şans işidir.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Buyuk Ihtımal yersın o ıslere kalkısma bıle :thinkie:

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
dostum dene ve gör. herkes kendi tecrübesince konuşuyor ama olayların arka planını tamı tamına bilmedikten sonra ne desek boş.
evet uygulayacağın yöntem ekstra bir koruma sağladığı gibi bir yönden de ekstradan bir iz bırakıyor gibi düşün. saygılar

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Riskli, ban yeme ihtimalin var. Hile işi daha çok şansa bağlı.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Vac Bypass sadece untrusted yemeni engeller. Bir kere VACBypass ın çalışma mekaniğini incelersen zaten anlarsın. Paste hileden yersin çünkü bu işin bir de VACNET ayağı var. Bugün değil yarın değil yersin. Eğer yemiyorsan pastelediğin hile siglenmemiştir.

Vac Bypass'ın çalışma mantığı bilgisayarındaki hile taramasını kapatmasıdır ki zaten o hile taramasını vmprotection mutationunu açarak da geçebilirsin çünkü detectleyemez. Ama sonuçta oyun içi hook taramasını vesiare engelleyemezsin.

Üye
5 HİZMET YILI
kullandığın baypas a göre değişebilir

Son düzenleme:
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Yani çok belli etmesen zor yersin yememe durumu diye bir şey yok sonuçta hile kullandığını zaman ban yeme riskini göze alıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...