Cracked Rust (Rusticiland) çalışmıyor?

Üye
1 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir ila bir buçuk yıl önce bir arkadaşımla cracked Rust oynuyorduk.Tabi normal Rust'tan banlı olduğumuz için değilde paramız olmadığı için.Bende kısa süre önce Rust'tan HWID ban yedim ve cracked Rust'ı tekrar yüklemek istedim.Eskiden 4 tane client vardı sanırım ama ben şuan sadece Rusticiland ve ArabRust'ı bulabildim.Neyse torrent şekilde yükledim steam hesabı açtım falan.Ama Rusticiland üzerinden hiçbir server'a giremedim.Rusticiland'ın kendi serverlarıda dahil hiçbir sunucuya giremedim.Eskiden girdiğim sunucularda duruyordu ama onlarada giremiyorum.Sürekli "Steam auth failed" hatası alıyordum.Üç dört tane steam hesabı değiştim PC formatladım olmadı.ArabRust'ta işler daha vahim onda direkt "update required"diyor ama yüklediğim sürüm v2573 yani son sürüm.Anlayacağınız cracked Rust bile giremiyorum.Bunun sebebi normal Rust'tan HWID yemem mi yoksa başka bir şey mi?Şuan herhangi bir cracked Rust client'inde girip sunucularda oynayabilen varsa lütfen yardımcı olsun.
Discord or3tachi

Üye
1 HİZMET YILI
Rust ve benzeri oyunlar, genellikle HWID (Donanım Tanımlayıcı) banları uygulayarak hile yapan veya yasadışı yazılım kullanan oyuncuları engellemeye çalışır. Bu da, yalnızca oyun hesabınızın değil, donanımınızın da yasaklanmasına neden olabilir. Bu durum, cracked oyunları oynarken de sorun yaratabilir.