Üye
Konu ile alakasız ama, buna kesinlikle katılmıyorum. Evet altyapı önemli ama, zor iş kolay iş diye ayırırsan bu seviyeye gelemek için baya zaman harcarsın (2 3 yıl gibi) istek biter zevk biter. Ama ayrı olarak ztn bu hileyi kodlarken harcadığı zaman ve öğrendiği bilgi, diğer türlü yaparsada nerdeyse eş değer.Daha önce hiç birşey yazmadıysan yanlış yoldasın daha basit işlere yönel önceliğin sağlam acler olmasın
çok saçma bi argüman kullandın çırak örneğinden gidelim her sanayiye vb. yerlere giren çıraklara neden büyük iş verilmiyor sence çünkü işi bilmiyorlar baka baka öğrene öğrene yapıyorlar aradan zaman geçince ufak tefek işler verilir ki işi öğrensin bu arkadaşında aynı mantık büyük ihtimalle herhangi bi hile yazmamış veya projede bulunmamış yardım istiyor ama büyük lokmadan başlamak istiyor işte o işler senin dediğin gibi olmuyor malesef yaşayarak öğrenirsinKonu ile alakasız ama, buna kesinlikle katılmıyorum. Evet altyapı önemli ama, zor iş kolay iş diye ayırırsan bu seviyeye gelemek için baya zaman harcarsın (2 3 yıl gibi) istek biter zevk biter. Ama ayrı olarak ztn bu hileyi kodlarken harcadığı zaman ve öğrendiği bilgi, diğer türlü yaparsada nerdeyse eş değer.
Yaşayarak öğrenme devri geride kaldı, bilgiye erişim çok kolay. Başkalarının o durumda ne yaptığını okuyarak veya o kişin o durumdan çıkardığı dersi sadece okuyarak veya izleyerek 4 katı daha hızlı öğrenebilirsin. Bana göre böyle, güzel bir argüman sunarsan profilimi ziyaret et biraz konuşalım burayı kirletmeye gerek yok.çok saçma bi argüman kullandın çırak örneğinden gidelim her sanayiye vb. yerlere giren çıraklara neden büyük iş verilmiyor sence çünkü işi bilmiyorlar baka baka öğrene öğrene yapıyorlar aradan zaman geçince ufak tefek işler verilir ki işi öğrensin bu arkadaşında aynı mantık büyük ihtimalle herhangi bi hile yazmamış veya projede bulunmamış yardım istiyor ama büyük lokmadan başlamak istiyor işte o işler senin dediğin gibi olmuyor malesef yaşayarak öğrenirsin
kesinlikle java önemli knkjava bilmen gerekli basit işler değil source kod bir hileyi cr yi bypasslayarak yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?