Selam bu forum için geç kaldığımı fark ettim şifremi unuttum gmail ise erişimim yoktu ama her neyse
craftrise ve son oyuncu gibi mc serverlerındaki hileler genelde sabit yapılılar şahsen ben öyle yapıyorum
öncelikle craftrise ve sonoyuncu anti dll injeklerinde kötü yani kısaca hileni dll halinde hazırlaman gerekir
C# ve C++ öneririm Minecraft Java ile yazılı bir oyun olduğu için javada bilgi edinmen ve minecraftdaki açıkları azda olsa bilmen lazım
çok az yeterlidir şimdi gelelim hile yapımına hile yaparken java'yı gui yaparken istersen C#'ı kullanbilirsin Java ilede yapabilirsin sana kalmış öncelikle hileni sağlam kodlaman için bir sürü deneme yapman
ve ters mühendislikte iyi olman gerekir ters mühendislik sabit giib gözüksede işlevine göre zordur
yeni yeni başlicaksan Son oyuncuyu boşver Craftrise'a başla ve ilk hileni craftrise'da yap anticheatleri çok kötü diyebilirim fakat craftriseda gelişdikten sonra hypixel sonoyuncu gibi platformlara geçebilirsin burda önemli olan
DLL yapabilmen çünki sonoyuncu ve craftrise dll injektörlerine karşı çıkamıyor.
Kolaylaştırmak için buraya bir liste bırakcam bu şekilde ilerlersen hızlı öğrenir ve nasıl yapcağını anlarsın
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-1: Algoritma öğrenimi (Java için)
-2: tekrar yap ve not al
-3: bol bol açık kodlu projelere veya hilelere bak ve nasıl işlediğini çözmeye çalış
-4: java'nın temmelerini atdıkdan sonra kendine göre küçük küçük projeler yap (illa kendin yapmana gerek yok baka baka yapabilirsin yeterki ctrl c yapma)
-5: Kendini hazır hissetdiğinde kendi hileni tasarlamaya başla illa DLL olcak diye birşey yok jarda olabilir (Scaffold gibi hileler olabilir)
-6: Sonrasında yapının temellerini attıkdan sonra client yapımına başla (Java kullanabilrisin scr hazır alabilrisin sonuçta yenisin)
-7: scr gibi unsurları kopyalamak yerine sourch kodlarına bakarak kendin yaz bu şekilde daha çok akılda kalır
-8: modulleri kodla ilk 1.8.9 aternos sunucularında dene kendinde açabilirsin herhangibii bir anticheat olmasın öyle dene bakalım.
-9: ardından eğer modulllerin çalışdıysa başka sunucularda dene ve en sonda craftrise'a geç.
Umarım yararlanırsın discorddan ulabişabilirsin : lucidshaco