CraftRise hile nasıl kodlanır?

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Öncelikle yorum kasmak için yazmışsın yorumunu raporu koydum şimdiden haberin olsun :=)

Kankam şimdi olayın gerçeğine gelirsek hile yazmak, kodlamak için yazılım dili bilmen lazım. Hile kodlama aşamasında en çok işe yarayacak olan dil ise C++ diyebilirim sana, Youtubede bir sürü kaynak var kendi kafanın yattığı bir kanalı bulup kendine bir şeyler katman lazım. Hemen olmaz ama yavaş yavaş temelden başlarsan 1-2 yıl sonunda kendi hileni yazmaya başlayabilirsin.

şansın varsa elveda dersin
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
adamlardaki hile korumaları gereksiz derece iyi ve ücretli ücretsiz fark etmez çok kullanamazsın gibi geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kral korumaları iyi değil bence yaparsın bende açıyorum hile vs filan ama halen ban yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bende aktif hile var istersen rar olarak atarım ama çok fazla şey yok dosya scriptlerine bakarak çözebilirsin inşallah başarırsın başarırsan bizimlede paylaşırsın umarım
:D

Üye
2 HİZMET YILI
Java bil yeter.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Mc de hile kodlama kolay ancak hile korumalarını geçmek yeni başlayan birisi için neredeyse imkansız...

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ilk başta c ve c# öğrenerek temellerini oluşturabilir ve sonrasında hazır kaynak kodlarıyla devamını getirebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hile korumaları çok iyi çalışıyor. Zorlanman muhtemel bu konuda.

My Love K
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
kanka çok zor yaparsın tek başına yapılabilcek bir iş degil ekip lazm admalar yıllarını vermiş parayı basmış hile korumasına çok zor o yüzden

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
arkadaşlar adam makro esp xray falan istemiyor kilaura scaffold fly gibi moduller istiyor ona göre yorum yapın

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dostum işin zor görünüyor ama bedava altyapı veren github gibi yerler var oralardan sağlamlaştırabilirsin kaynağını çok uğraşman lazım hemde çok

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
temel kaynak kodlarından bilgi edin biraz da java bilgisi kapıp halledersin

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
kolay kolay yapamazsın çoğu yazılımdan anlaman lazım yoksa ufak bir sorun için 3-4 saat uğraşırsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
valla imkansız gibi bişey ama başarırsan seve seve kullanırız sağol şimdiden :D

Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
Selam bu forum için geç kaldığımı fark ettim şifremi unuttum gmail ise erişimim yoktu ama her neyse
craftrise ve son oyuncu gibi mc serverlerındaki hileler genelde sabit yapılılar şahsen ben öyle yapıyorum
öncelikle craftrise ve sonoyuncu anti dll injeklerinde kötü yani kısaca hileni dll halinde hazırlaman gerekir
C# ve C++ öneririm Minecraft Java ile yazılı bir oyun olduğu için javada bilgi edinmen ve minecraftdaki açıkları azda olsa bilmen lazım çok az yeterlidir şimdi gelelim hile yapımına hile yaparken java'yı gui yaparken istersen C#'ı kullanbilirsin Java ilede yapabilirsin sana kalmış öncelikle hileni sağlam kodlaman için bir sürü deneme yapman
ve ters mühendislikte iyi olman gerekir ters mühendislik sabit giib gözüksede işlevine göre zordur
yeni yeni başlicaksan Son oyuncuyu boşver Craftrise'a başla ve ilk hileni craftrise'da yap anticheatleri çok kötü diyebilirim fakat craftriseda gelişdikten sonra hypixel sonoyuncu gibi platformlara geçebilirsin burda önemli olan DLL yapabilmen çünki sonoyuncu ve craftrise dll injektörlerine karşı çıkamıyor.
Kolaylaştırmak için buraya bir liste bırakcam bu şekilde ilerlersen hızlı öğrenir ve nasıl yapcağını anlarsın
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-1: Algoritma öğrenimi (Java için)
-2: tekrar yap ve not al
-3: bol bol açık kodlu projelere veya hilelere bak ve nasıl işlediğini çözmeye çalış
-4: java'nın temmelerini atdıkdan sonra kendine göre küçük küçük projeler yap (illa kendin yapmana gerek yok baka baka yapabilirsin yeterki ctrl c yapma)
-5: Kendini hazır hissetdiğinde kendi hileni tasarlamaya başla illa DLL olcak diye birşey yok jarda olabilir (Scaffold gibi hileler olabilir)
-6: Sonrasında yapının temellerini attıkdan sonra client yapımına başla (Java kullanabilrisin scr hazır alabilrisin sonuçta yenisin)
-7: scr gibi unsurları kopyalamak yerine sourch kodlarına bakarak kendin yaz bu şekilde daha çok akılda kalır
-8: modulleri kodla ilk 1.8.9 aternos sunucularında dene kendinde açabilirsin herhangibii bir anticheat olmasın öyle dene bakalım.
-9: ardından eğer modulllerin çalışdıysa başka sunucularda dene ve en sonda craftrise'a geç.

Umarım yararlanırsın :) discorddan ulabişabilirsin : lucidshaco