Craftrise İçin Makro Ayarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Farem Asus Tuf Gaming M3
Bu fare için Armoury Crate uygulamasında Insert(EKLE) ayarı bulunuyor en hızlı tıklama dosyası veya başka bişey yada ayar söyleyebilir misiniz...

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Ben şahsen speed auto clicker kullanıyorum arayüz kullanımı gayet basit. Uygulamada activation kısmından key seçmeniz gerek seçim için yapmanız gereken select kutucuğuna tıklayıp çıkan turuncu ekranın üstüne mousenizi getirip istediğinixz tuşa basmak. Ben MouseButton2 yada XButton2 düğmesini kullanıyorum sizin terciğinize kalmış isterseniz LAlt tuşunu felanda seçebilirsiniz. Sonrasında activation mode'dan istediğiniz modu seçin Hold(Activation key'e basılı tuttuğunuzda çalışır) Toggle(Activation key'e bastığınızda çalışır tekrar basmanızda durur). En son aşama olarak uygulamanın sağ alt kısmındaki çark simgesine basıp açılan sekmede Clicks per second yazan yere saniyede kaç kere vurmasını istediğini yazıyorsunuz sonrasında bir cps test sitesinden cps ayarını kontrol edip oyunda makro açabilirsiniz. (Cps'iniz 16'nın yukarısına çıkmasın)

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Yaku Makro kullanıyorum

SonOyuncu için felan her yerde deneyebilirsin

kurulumu bu şekilde kanka​

Yaku v2.3 makro programını indirin

Çalıştırdığınızda direk arayüzü gelecektir çok kapsamlı bir menu yok

Başlatıp oyunda deneyin

kolay bir menu tasarımı var bilmeden bile yapabilrsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bloody tl8 adlı fareyi alabilirsin. onun özel bir uygulaması var ordan macro açabilirsin atılma riskini azaltıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...