Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Farem Asus Tuf Gaming M3
Bu fare için Armoury Crate uygulamasında Insert(EKLE) ayarı bulunuyor en hızlı tıklama dosyası veya başka bişey yada ayar söyleyebilir misiniz...
Ben şahsen speed auto clicker kullanıyorum arayüz kullanımı gayet basit. Uygulamada activation kısmından key seçmeniz gerek seçim için yapmanız gereken select kutucuğuna tıklayıp çıkan turuncu ekranın üstüne mousenizi getirip istediğinixz tuşa basmak. Ben MouseButton2 yada XButton2 düğmesini kullanıyorum sizin terciğinize kalmış isterseniz LAlt tuşunu felanda seçebilirsiniz. Sonrasında activation mode'dan istediğiniz modu seçin Hold(Activation key'e basılı tuttuğunuzda çalışır) Toggle(Activation key'e bastığınızda çalışır tekrar basmanızda durur). En son aşama olarak uygulamanın sağ alt kısmındaki çark simgesine basıp açılan sekmede Clicks per second yazan yere saniyede kaç kere vurmasını istediğini yazıyorsunuz sonrasında bir cps test sitesinden cps ayarını kontrol edip oyunda makro açabilirsiniz. (Cps'iniz 16'nın yukarısına çıkmasın)