Craftrise Reach

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
SonOyuncu,CraftRise gibi oyun launcherleri kendi elle kodlanmış güçlü anticheate sahip oyunlardır oyüzden zor bulman makro vs. şeyler kolay olta makrosu click makrosu vs. ama reach killaura vs. şeyler nadir hatta yok bile bulursanda ya paralıdır yada eski fix hiledir burda arıyorsanda burda böyle hileler olmaz olursada adminler yetkililer duyurur iyi günler iyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Şu anticheat sistemini çözebilsem reach çok kolay iş ama anticheat konusunda bilgim sıfır sadece mantığını anladım onuda bloklayamıyorum craftrise hile sistemini kendisi kodladı o sebeple hazır bypasslar yok herkes kendi atlamaya çalışıyor atlayabilen 2 3 kişi var onlarda aylık 180tlden satıyor yani forumlarda bulamazsın
knk discord dan ulaşabilirmisin bildiğin varsa Metehan#2859

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Şu anticheat sistemini çözebilsem reach çok kolay iş ama anticheat konusunda bilgim sıfır sadece mantığını anladım onuda bloklayamıyorum craftrise hile sistemini kendisi kodladı o sebeple hazır bypasslar yok herkes kendi atlamaya çalışıyor atlayabilen 2 3 kişi var onlarda aylık 180tlden satıyor yani forumlarda bulamazsın
dostum eminmisin anti-cheat mı? o s*laklar launcherlerine o kadar güveniyorlarki anti-cheat bile kodlamamışlar birtane dll bul kudurt herkezi killaura fly ben bile açtım bu hileleri ban bile yemedim :D

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
dostum eminmisin anti-cheat mı? o s*laklar launcherlerine o kadar güveniyorlarki anti-cheat bile kodlamamışlar birtane dll bul kudurt herkezi killaura fly ben bile açtım bu hileleri ban bile yemedim :D
dll bulabilirsen :) anticheat sistemi zaten 1 tane dllye bağlı versions dosyasının içinde riseutils var onu bloklayabilirsen bütün sistem bitiyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...