CraftRise veya SonOyuncu'da hile yazmaya nereden başlanmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Merhaba Kanka
Eğer C++ ile inject edilebilecek bir hile yapmak istiyorsan
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
, gui'yi kendine göre özelleştirebilirsin mantığı kavrayabilirsin ve kendi modüllerini ekleyebilirsin. Sonoyuncu veya Craftrise da Esp,ChestEsp,Cavefinder yapmak istiyosan OpenGl kullanmalısın.

ama eğer ben Killaura Fly gibi şeyler yapmak istiyom diyosan java kullancaksın
şimdi sonoyuncu ve craftrise a biliyosunki sadece kendi clienti ile girebiliyosun fakat eğer Clientin ve Serverin birbirlerine gönderdiği kodları öğrenirsen kendi yaptığın cliente bunları dahil edersen kendi yaptığın clientten sonoyuncu veya craftrise a girebilirsin 2 tane video koyuyorum burdan daha iyi kavrayablirsin
Buarada bunlar için Sonoyuncu veya craftriseın source codelarına ulaşman lazım Craftriseınkine daha kolay ulaşırsın.

kendi clientini yapma =

Sadece Clientden giriş yapma =

Neyse Benden Bu kadar bb :bear:
Java:
inetaddress = InetAddress.getByName(ip);
GuiConnecting.this.networkManager = NetworkManager.func_181124_a(inetaddress, port, GuiConnecting.this.mc.gameSettings.func_181148_f());
GuiConnecting.this.networkManager.setNetHandler(new NetHandlerLoginClient(GuiConnecting.this.networkManager, GuiConnecting.this.mc, GuiConnecting.this.previousGuiScreen));
GuiConnecting.this.networkManager.sendPacket(new C00Handshake(47, ip, port, EnumConnectionState.LOGIN)); // burayı so veya cr ye göre değişcen
GuiConnecting.this.networkManager.sendPacket(new C00PacketLoginStart(GuiConnecting.this.mc.getSession().getProfile()));
bu konularımdan aylar geçti ve ben sorularımın neredeyse tamamına ulaştım ama hala birkaç ufak sorularım var mümkünse d1sc0rrd gelebilme ihtimalin var mı? adım wrandex

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...