Çözüldü Crossfire disconnected from host 0-3 sorunu ve güvenlik duvarı ile alakalı soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haa arkamı mı döneyim
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Crossfire de normal giriyorum oyun oynar iken 5 dakika sonra falan beni odada sunucu seçme odasına kadar atıyor ve disconnected from host 0-3 falan hata veriyor her girdiğim oda da aynısını yapıyor. Dün hiç bir problem yok iken oynayabiliyordum bu gün böyle oluyor. İnternette bir kaç çözüm baktım ama bulamadım çözümleri denesem de düzelmedi bir tane çözüm buldum.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu resim de olan yerde Yeni kural ekleyip, bağlantı noktası tcp ve udp kuralı ekliyor. Bir kaç bir şeyler giriyor ve kuralı oluşturuyor. Ben bu bölüm ne işe yaradığını bilmiyorum ilk defa gördüm. Bilen birisi var ise bu resim de ki yerin işlevi tam olarak nedir bu eklediğimiz kurallar ne bir problem yaratır mı? Eğer bir problem olmuyor ise video da ki çözümü denemek istiyorum.

Çözüm
Bu konu hakkın da bir çok araştırma yaptım ve bir çok deneme ama hiç biri işe yaramadı. Bir tane çözüm var ama herkes de çalışmayabilir. Benim sorunumu çözdü. İlk önce Crossfire bilgisayardan kaldırın ve kalıntılarını da sonra gidip sitesinden tekrar indireceksiniz ama bundan önce virüs programını devre dışı bırakın bunları yapar iken. Oyunu indirin sonra setup gelecektir setup kurun. Setup kurulum bittikten sonra oyunu açmayın virüs programın dan Crossfire dışlamalar klasörü olarak ekleyin oyunun bulunduğu konumda ki örnek benim ki burada bulunuyor belki sizin ki de burada bulunuyor ise kolay bulursunuz. C:\Program Files (x86)\Z8Games\CrossFire Eğer bulamaz iseniz masaüstün de ki Crossfire sağ tıklayıp dosya konumunu aç deyin direk...
Haa arkamı mı döneyim
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bu konu hakkın da bir çok araştırma yaptım ve bir çok deneme ama hiç biri işe yaramadı. Bir tane çözüm var ama herkes de çalışmayabilir. Benim sorunumu çözdü. İlk önce Crossfire bilgisayardan kaldırın ve kalıntılarını da sonra gidip sitesinden tekrar indireceksiniz ama bundan önce virüs programını devre dışı bırakın bunları yapar iken. Oyunu indirin sonra setup gelecektir setup kurun. Setup kurulum bittikten sonra oyunu açmayın virüs programın dan Crossfire dışlamalar klasörü olarak ekleyin oyunun bulunduğu konumda ki örnek benim ki burada bulunuyor belki sizin ki de burada bulunuyor ise kolay bulursunuz. C:\Program Files (x86)\Z8Games\CrossFire Eğer bulamaz iseniz masaüstün de ki Crossfire sağ tıklayıp dosya konumunu aç deyin direk çıkar zaten. Dediğim gibi Crossfire olan klasör dışlamalara ekleyin virüs programı bu süreçte kapalı olsun en baştan beri dışlamayı yaptıktan sonra açın bu virüs programın onu asla silmeyecektir dosyaları falan virüs olarak algılasa bile bazen virüs olarak algılayıp oyunların veya bandicam gibi uygulamaların dosyalarını silebiliyorlar. Benim bu anlattığım dışlama ise windows 10 da Defender için geçerlidir sizde ki virüs programın internetten nasıl dosyayı taramasını engelleyeceğinizi veya ona nasıl izin vereceğini bakabilirsiniz. Benim anlattıklarım dan anlamadıysanız Windows 10 Defender klasör nasıl dışlama yapılır araştırın anlarsınız. Ben bu şekilde çözdüm gibi şu an oyundan atmamakta. Özet çok kısaca olay: Oyunu kaldırın virüs programını kapatıp baştan indirip kurun ve virüs program o oyun dosyalarını kurcalamasına izin vermeyin.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...