Crossfire Türkçe Yama Yakında│Anketli!

Oyuna Türkçe Yama Gelsin Mi?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI

Arkadaşlar Merhaba,

• Eskiden beri oynadığım bu oyuna türkçe yama yapmayı düşündüm ve çoğu oyun içi yerlerde yama işe yaradı.
  • Yamanın hiçbir sıkıntısı yok (Ban Atma, Oyundan Atma vs Gibi Bir Sıkıntı Yaşamadım)
  • Yamayı uygulayabilmeniz ve sürekli güncel tutmak için bir program da geliştirdim. Ayrıca Burdan da Yamayı Güncelleyeceğim.
  • Program üzerinden veya buradan bana Soru - Önerinizi iletebilirsiniz.
  • Gelelim yamanın nasıl gözükeceğine, Eskiden beri bu oyunu oynayanlar bilir 2.0 güncellemesinden sonra oyun ara yüzü değişti.
  • Ara yüz değişikliği nedeniyle ve hala üstünde çalıştığım bu problem yüzünden bazı Resim olan yerler dışında oyunun geneli Türkçe olacak.
  • Resimleri anket oylamasınına göre ekleyeceğim. Size şöyle bir örnek vereyim, "Search and Destroy" yazısı >>> "Bul ve Yoket" şeklinde yazacak.
  • Oylamaya katılmayı unutmayın hergün sayfaya girip bakacağım. Varsa Sorunuz Şimdilik Buradan İletebilirsiniz.

Üstteki beyaz çubuğa bakın kaliteyi anlayacaksınız

Yazılar küçük olmuş yamadan kaynaklı değil orjinal yazı şekli böyle küçük

Burada ise sol tarafta bazı yerler türkçe, sağ ve sol aşağıdaki oyun arama yeride türkçe

Dediğim gibi ban kesinlikle yemiyorsunuz. Yerseniz bu yamadan yemiceğinize yemin edebilirim.
Yama Gelişim Aşamasındadır. Sizler İçin Demo Attım. Yorumlarınız Önemlidir.

Ekli dosyalar

• 1632346435337.png
    221 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
oy verdim brom çok güzel olur eğer yama ban yemeden çalışıyor ise, 2010'dan beri oynadığım oyun. 1 kere tr serveri açılmıştı launcher ile, yasaklandı sonra. umarım aynısı olmaz.

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Hocam gelse çok iyi olur şimdiden elinize sağlık, oy verdim.
gelecek gelecek şuan Programın arayüzü üzerinde çalışıyorum yama ve programı en kısa sürede paylaşmayı düşünüyorum.
Post automatically merged:

oy verdim brom çok güzel olur eğer yama ban yemeden çalışıyor ise, 2010'dan beri oynadığım oyun. 1 kere tr serveri açılmıştı launcher ile, yasaklandı sonra. umarım aynısı olmaz.
ban man yeme olayı yok, şöyle yok oyunun dosyaları ile oynamıyorum .

şöyle anlatıyım İngilizceyi türkçeye çevirmek için sana bir metin veriyorlar onu da bir kağıda yazıyorlar. bunda ise bi dosya içine gömmüşler bende o dosyadaki ingilizce yazıları anlaşılır bir türkçeye çevirdim. (Çeviride Efsane Sözlere de yer verdim)

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Demo Resimler Konuya Eklenmiştir. Gelişmeleri Konuyu Güncelleyerek Açıklayacağım Hergün Mutlaka Bakınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...