Mount & Blade II: Bannerlord yeni yama yayınlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Web Sitesi İçerik Editörü
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
:resim:

1.jpg

:yazı:

Mount & Blade II: Bannerlord için yeni bir yama yayınlandı.

Haydut kampı, yükleme ekranı ve otomatik blok alanı yenilendi. Taleworlds, başyapıtı "Mount & Blade II: Bannerlord" için yeni bir güncelleme yayınladı. Oyuna yeni eklenen otomatik engelleme, diyalog ve haydut kampında yükleme ekranlarında yeni düzenlemeler yapıldı. Belirtmek istediğimiz şey, çoğu güncellemenin oyuncular tarafından talep edilmesidir.

Mount & Blade II: Overlord Bandit Camp artık işkence değil

"Sword and Mountain II: King of Banners" oynarken, ordunuz ne kadar güçlü olursa olsun, bir haydut kampına girmekten korkacaksınız. Çünkü oyun size rastgele askerler verecek ve köylü olma olasılıkları yüksek. Kaynayan orman çeteleriyle dolu bir kampa atladığınızda, büyük kalkanlar giyen askerler yerine yakınlarda köylü ya da acemi olmadığını görüyorsunuz. Yeni güncelleme ile artık savaşa katılırken askerlerimize katılmayı seçebiliriz. Bu esnekliğimizi artıracak. Aynı zamanda düşman sayısı ve etkileşimleriniz bir dengeye ulaşacak ve orman haydutları tarafından yok edilemeyeceksiniz.

Bir diğer iyi haber ise forumun uzun süredir istediği otomatik engelleme özelliği. Son olarak oyuna otomatik bloklar eklendi. Son anda düşmana en yakın saldırı yönünü almanızı ve sağ tıkladığınızda o yönün etkisine direnmenizi sağlar. Bu, bilek kramplarından kaçınmanızı ve birden çok düşman saldırısına anında yanıt vermenizi kolaylaştırır. Benzer şekilde, bu ayarı kullanmak istemeyen oyuncular için bloğun yönünü ayarlamak için ok tuşlarını veya fare hareketini kullanabilirsiniz.

:resim:

2.JPG

:yazı:

İletişim ekranı, bu güncellemeye eşlik eden büyük bir yeniliktir. Gezici bir lordla veya sadece şehirde duran bir NPC ile etkileşime girdiğinizde, uzun bir yükleme ekranı açılır. Bu yükleme ekranlarını birkaç kez görmezden gelebilir veya sırf diziyi sevdiğimiz için Taleworlds'ü görmezden gelebiliriz. Herkesle hızlıca konuşup işi tamamlayabileceğiz.

Mount & Blade II: Bannerlord'un en son güncellemesi için yama notlarını da buradan okuyabilirsiniz. Kısa süre önce duyurulan resmi Mod aracıyla, Bannerlord gelişmeye ve ilerlemeye devam ediyor. Oyunun her güncellemesi ve yeniliği şahsen beni gururlandırıyor. 2010'dan beri toprağımızda böylesine mükemmel işler yapıldığını görmek harika. İstediğini yapmaya devam et, Taleworlds.​

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bu oyunun büyüsüne bir türlü kapılamadım. Seveni de müptelası oluyor sanırım

Üye
Sosyal
5 HİZMET YILI
Gerçekten çok iyi bir oyun fakat depolama alanı gerçekten çok fazla istiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bir zaman sonra hep tekrara düştüğünü hissetmiştim diğer oyunlarında. Sizce bu oyuna bir şans vermeli miyim ?

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Her oyuna yama gelince bozuyor umarım bunun yaması güzel olur.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
oyun baa güzel ama depolama alanım yok maalesef bılgı ıcın tesekkür ederim

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
tam sürümü bir çıksaydı şu oyunun

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
arka planda dombira acip atli süvarilerle capulculara dalmakmi neyse hayal kurmayalim şimdi

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bu tarz oyunlar hiç sarmıyor bana silah sesi olan oyunlarla gelin

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bu oyunun biraz zamana ihtiyacı var, çok iyi bir oyun olacağına inanıyorum. İnanmasaydık oyunu 10 yıl beklemezdik :p

Uzman Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
The game was fired very quickly) And just as quickly updated)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Çok hevesli bir şekilde almıştım ilk günden sonradan sistemim yetmedi şimdi böyle yama notlarını takip etmek üzücü :/

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
oynamak icin sabırsızlanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
oynanabilecek kendi fikrim en kral oyun ama gerçekten iyi sistem olursa daha iyi olur tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...