Onaylı Üye
good staff smart worker Good job
Aynı durum bendede var nedenini bilmiyorum amailk oyunu açıp mı inject yapıcağız yardımcı olabilirmisiniz?
Post automatically merged:
oyun kendisi hariç birşey açtırmıyorki google hariç ne varsa başlat menüsüne indiriyor otomatik simge durumuna geçmesinin nedeni nedir?
Aynısı bendede oluyor güvenlik sisteminide kapattım oysakioyun hiçbir injectöre izin vermiyor bunu nasıl injectleyeceğiz. direkt oyundan atıyor hile algılayarak injectörleri
Hacı arka planda açınca açılıp kapanıyor process inject anlamadım ki başka uygulama açılmıyor arka plandaprocess hacker 2 ile injectleyebilirsin hocam
Aynı sorun bende de var nasıl halledicem bilemiyorum kafayı yicem.Hacı arka planda açınca açılıp kapanıyor process inject anlamadım ki başka uygulama açılmıyor arka planda
Ben oyunu sildim başlicaktım vazgeçtimAynı sorun bende de var nasıl halledicem bilemiyorum kafayı yicem.
Bende oyunu oynuyordum sildim görünce hileyi tekrar yükledim ama durum ortadaBen oyunu sildim başlicaktım vazgeçtim![]()
No there are many servers MY/SG/BR/PH idk about other serveris this game only in portugeuse?, can i change to english
bro , somehow i can only play BR, and the servers are down , i think crossfire don't work in my country , im gonna try vpnNo there are many servers MY/SG/BR/PH idk about other server