CʜᴏꜱᴇɴOɴᴇ
Uzman Üye
Öncelikle merhaba arkadaşlar ben crossfire hilesi bulamadım bılgısayarım kotu zaten kasıyor crossfire oynayabılıyorum bıtek onun hilesinide bulamadım varsa yardımcı olurmusunuz
herhalde onlar parayla satıyor yt üzerinden videolar paylaşıyordu galiba yine de kesin konuşmayayım @crossfire yi bekleyek@crossfire aga sende hile vardır belki adında crossfire sonuçta
milletin işi gücü bebe kandırmakherhalde onlar parayla satıyor yt üzerinden videolar paylaşıyordu galiba yine de kesin konuşmayayım @crossfire yi bekleyek![]()
kanalına gidin adı TheOrderpara kazanmak için kendi youtube medyasında yayınlıyo millet cıldırmıs yapımcı oyunununun hiilesini veriyor sacma bence
adam a bak be aımbot fly espkanalına gidin adı TheOrder
Kardeşim ön yargılı konuşma parayla satmasının bi nedeni varadam a bak be aımbot fly espparaylamı satıyo bunları ?
onu da kendi açıklasınyok önyargılı konusmadım ama parayla satmasının sebebbine acaba onu merak ettim sadece adamın ısıdır bu belkı durumu yoktur yani anlarım eger durumu yoksa.
her cuma gunu paylaşıyorum kanalımda bulabilirsin adı TheOrderÖncelikle merhaba arkadaşlar ben crossfire hilesi bulamadım bılgısayarım kotu zaten kasıyor crossfire oynayabılıyorum bıtek onun hilesinide bulamadım varsa yardımcı olurmusunuz
Kardeşim ön yargılı konuşma parayla satmasının bi nedeni var![]()
az once ındırdımde log verdı kardesher cuma gunu paylaşıyorum kanalımda bulabilirsin adı TheOrder
hileyi satıyorum ama her cuma gunu aynı özelliklerde bedavada paylaşıyorum her cuma yapmamın sebebi ise hile paylaşıldıgı an oyun tespit ediyor 2 saat içinde
eski hileyi indirmişsindir cuma gunu yenisi geleçektir eğer şimdi paylaşırsam 2 saataz once ındırdımde log verdı kardesne yapabılırım
Nasıl yapıyorsunza bu hacklerı valla helal olsunher cuma gunu paylaşıyorum kanalımda bulabilirsin adı TheOrder
hileyi satıyorum ama her cuma gunu aynı özelliklerde bedavada paylaşıyorum her cuma yapmamın sebebi ise hile paylaşıldıgı an oyun tespit ediyor 2 saat içinde
can atarak beklıyorumeski hileyi indirmişsindir cuma gunu yenisi geleçektir eğer şimdi paylaşırsam 2 saat
içinde tespit ediyor![]()
son videomda bulabilirsin(imzadaki videoda)can atarak beklıyorumface insta yada herhangi bi sosyal medyan varsa bana atarmısın lınkını senınle ıletısıme gecmem lazım soracagım sorular varda
![]()
imzamdaki hile olacak yakında xDayn bende baya baktım parayla satıyolar free versiyonunu bulamadım sadece bir wall hackleaimbot olsa yeter