Crossfire

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CʜᴏꜱᴇɴOɴᴇ
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba arkadaşlar ben crossfire hilesi bulamadım bılgısayarım kotu zaten kasıyor crossfire oynayabılıyorum bıtek onun hilesinide bulamadım varsa yardımcı olurmusunuz

CʜᴏꜱᴇɴOɴᴇ
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
para kazanmak için kendi youtube medyasında yayınlıyo millet cıldırmıs yapımcı oyunununun hiilesini veriyor sacma bence

CʜᴏꜱᴇɴOɴᴇ
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
yok önyargılı konusmadım ama parayla satmasının sebebbine acaba onu merak ettim sadece adamın ısıdır bu belkı durumu yoktur yani anlarım eger durumu yoksa.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba arkadaşlar ben crossfire hilesi bulamadım bılgısayarım kotu zaten kasıyor crossfire oynayabılıyorum bıtek onun hilesinide bulamadım varsa yardımcı olurmusunuz
her cuma gunu paylaşıyorum kanalımda bulabilirsin adı TheOrder

Kardeşim ön yargılı konuşma parayla satmasının bi nedeni var :rolleyes:

hileyi satıyorum ama her cuma gunu aynı özelliklerde bedavada paylaşıyorum her cuma yapmamın sebebi ise hile paylaşıldıgı an oyun tespit ediyor 2 saat içinde

CʜᴏꜱᴇɴOɴᴇ
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI

hileyi satıyorum ama her cuma gunu aynı özelliklerde bedavada paylaşıyorum her cuma yapmamın sebebi ise hile paylaşıldıgı an oyun tespit ediyor 2 saat içinde
az once ındırdımde log verdı kardes :D ne yapabılırım

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI

Nasıl yapıyorsunza bu hacklerı valla helal olsun

CʜᴏꜱᴇɴOɴᴇ
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
eski hileyi indirmişsindir cuma gunu yenisi geleçektir eğer şimdi paylaşırsam 2 saat
içinde tespit ediyor :D
can atarak beklıyorum :) face insta yada herhangi bi sosyal medyan varsa bana atarmısın lınkını senınle ıletısıme gecmem lazım soracagım sorular varda :D

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
crossfire çok uzun yıllar önce oynadım 1 kere hile vardı durmadan herkese hs atıyordu efsane bir hileydi ama şu an maalesef

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
ayn bende baya baktım parayla satıyolar free versiyonunu bulamadım sadece bir wall hackleaimbot olsa yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...