Malesef öyle ama bu da bir şeydir en azından geleceği kesinleştiBasit bir tanıtım olmuş.
Ama zaten Crysis 3 te sonunu açık bırakmışlardı Nano giysi olmadan görünmez olması filanMalesef öyle ama bu da bir şeydir en azından geleceği kesinleşti
KesinlikleAbi Crysis kaldırırmı sorusu yeniden geliyor o zaman![]()
Bu yaptıkları çocuğun ağzına bal çalmak gibi bişey tattiriyorlar devamı gelicek dercesine bakalımTanitima biraz kisa olmus ondan baska sıkıntı yok
Ben de merak ediyorum yani ne yapacaklar alfa sef öldü geçit kapandı ne yani bu alfa sef inde mi alfa sefi varSonunda Crytek Crysis serisine döndüğüne göre diyebiliriz ki paraları bitmiş ve hikayeyi nasıl bağlayacaklarını çok merak ediyorum, ayrıca çok oyunculu modu 1.serideki gibi yapmalarını umut ediyorum.
Firmanin kurucuları türk zaten Türkçe seslendirme ile gelir garantiOha yıllardır bu oyunu bekliyodum inşallah türkçe yama ile gelir diğerlerinde olduğu gibi mükemmel bişey olucak gibi duruyo
bazen sonradan çıkıyo oyun çıktıkdan sonra ama inşallah oyun çıkışında gelir yamaFirmanin kurucuları türk zaten Türkçe seslendirme ile gelir garanti
Gelir gelir mecbur getirecekler toparlamalari lazım cunki baya işten çıkan oldu eleman eksikleri varbazen sonradan çıkıyo oyun çıktıkdan sonra ama inşallah oyun çıkışında gelir yama
Raptor ekibinden de adam kalmadı. Sadece prophet ve psycho var, gerisi mevta oldu, özellikle Nomad, sağ salim VTOL'e bindirdiğimiz adama arka planda rokete atlayarak kendini feda etti dediler.Ben de merak ediyorum yani ne yapacaklar alfa sef öldü geçit kapandı ne yani bu alfa sef inde mi alfa sefi var![]()