- Konuyu başlatan
-
O olay harbiden çok saçma oldu lan adamın Nano giysisi var dandik bir rokete mi ölcek ama şöyle birşey var tara ve gould yaşıyor diye hatırlıyorum onlar da olabilir bu oyundaRaptor ekibinden de adam kalmadı. Sadece prophet ve psycho var, gerisi mevta oldu, özellikle Nomad, sağ salim VTOL'e bindirdiğimiz adama arka planda rokete atlayarak kendini feda etti dediler.
Crysis 3 ün ekstralar bölümünde Lockhart Nomad'ı bulduğunu söylüyor. Bu olay Crysis 3 zaman diliminde geçiyor, belki bir umut 4.oyunda Nomad'ı görebiliriz.O olay harbiden çok saçma oldu lan adamın Nano giysisi var dandik bir rokete mi ölcek ama şöyle birşey var tara ve gould yaşıyor diye hatırlıyorum onlar da olabilir bu oyunda
Valla kaç yıl geçti üzerinden daha geçecek te yerli kardeşlerden birisi kim olduğunu hatırlamıyorum şey demiş Crysis 4 üzerinde çalışmakta olduğumuz için çok mutluyuz bu sene gelmez belki ama önümüzdeki sene gelebilirValla seriyi çok seven biriyim inşallah hikayeyi iyi yazmışlardır
yes I knowthe introduction as short
Yıllardır beklenen bir Crysis oyunu bu bence de efsane olcakUzun zamandır bu anı bekliyorum Kısada olsa oyun efsane gibi olucak hissediyorum
Tanıtıldı ya ona bakalım yakında gelir doğru düzgün bir tanıtımçok basit kalmış tanıtım
Yeter diyordu ben kaldıramam Crysis 4 u diyorduEkran kartım ağlıyordu....
Zannetmiyorum çok üstüne düşerler kaç sene geçti ama en büyük sorunumuz o değil PC kaldırır mı kaldırmaz mi sorunumuz oinşallah oyun trailer gibi sade olmaz
Sistem gereksinimlerinin o kadarda yüksek olacağını sanmıyorum. bir çok oyun gibiZannetmiyorum çok üstüne düşerler kaç sene geçti ama en büyük sorunumuz o değil PC kaldırır mı kaldırmaz mi sorunumuz o
Ne ? Şaka yapıyorsun galiba bir zamanlar güncel sistemler bile zorlanıyordu unuttun galiba ve kaç yıldır gelmiyordu oyun grafikleri baya baya iyilestirmislerdir bu da bilgisayara yansırSistem gereksinimlerinin o kadarda yüksek olacağını sanmıyorum. bir çok oyun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?