CS 2 'de hile kullanmak ve güven faktörü

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhabalar, Csgo zamanından bu yana hile kullanıyorum. Bugün özellikle fark ettim ki arada sırada hile açtığım onda da legit oynadığım hesabımda karşıma sürekli hile çıkmaya başladı. Özellikle diğer arkadaşlarım temiz ve güven faktörü yüksek olduğu için garibime gitti. Hileyi bile tespit edemeyen vac nasıl güven faktörünü hile açtığım gerekçesiyle düşürüyor ? bilerek mi banlamıyorlar diye düşündüğüm zaman neden olmasın zaten csgo dan bu zamana kadar dünyanın en büyük oyun şirketlerinden birisi hileleri önleyemeyecek miydi ?

Ban yememek amaçlı vac bypass kullanıyorum, artık çalışıp çalışmadığına emin bile değilim çünkü kullanmayanlarda ban yemiyor.

Kısaca Hileler güven faktörünü nasıl düşürüyorda ban yedirmiyor ?

Volbi3X
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Normal hileyi açıp oynuyorum, vacbypass ı ayrı mı aktif ediyorsun yoksa sende hileye entegremi

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
Banada çok fazla geliyorlar hile açmanın amacı benim için normal oyunculara işkencedir ama karşıda olunca zevki kalmıyor sinirden rage açtım kaç kere 14 gün kısıtlama aldım geçen.d

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben de kullanmak zorunda kalıyorum çünkü karşı ful hile geliyor

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bence hile açmanın sebebi hilen olmadan normal oyuncuların hiçbirine baş kaldıramayacak olman hiçbiriyle aim fighta giremeyecek olman dostum böyle desen daha mantıklı olur

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Bende bu alakayı düşünüyorum ama sanırım en mantıklısı hile kullanmak için, legit zaten mecbursun, kaliteli hile midnight gibi trust factor metodu var işe yarıyorsa iyi ondan ayrı olarak sağlam bi hesap satın almak bence saati yüksek olan ve oyun içi alışveriş yapmış olan hesap her zaman güven faktörü yüksek olan hesaptır veyahut övgü satın almak bu biraz daha yardımcı olur , oyunda kaç saatin var ?