Çözüldü CS 2 Ultra ayarlarda GPU kullanımı %100

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
CS 2 oyanarken bir şey fark ettim: GPU kullanımı %100. Virüs bulaşmış olabilir mi? Her programı denedim fakat virüs bulamadım, normal mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
@kingangel

1- Hız aşırtma işlemi yapıyorsanız eğer bunu yapmadan oyuna giriniz Örneğin; amd ekran kartı bunu, kullanıcının izni olmadan yapabiliyor. Resmi sayfasından güncellemeleri inceleyiniz.
2- Oyun için gerekli olan sitem özellikleri ile kendi pc sistem özellikleriniz karşılaştırınız Çünkü; bu tarz oyunlar çok daha yüksek grafik ve işlem kapasitesi isteyen oyunlardır.
3- Ekran kartı ayarlarınızdan oyun için gerekli olan yapılandırmaları yapınız
4- Oyun motoru ayarlarını kontrol ediniz atanan ram ve işlem sayısı için
5- Sistem ve ekran kartı sürücü ve driver ları güncelleyiniz
6- Oyuna girmeden önce bu klasörlerin içindekileri siliniz silinmeyenleri atlayınız. %temp% , temp ve prefetch
7- Güç yönetim Modun dan güç ayar...
Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
İşlemcin AMD ise bu sorun var. Yakın da güncelleme alır.

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hocam virüs cpu yani işlemcini kullanır. Oyun oynarken gpu nun %100 olması normal ekran kartını tamamı ile kullandığını gösteriyor yani tam performansta çalışıyor demek bu. bir sorun teşkil etmiyor

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Başka oyunlarda olsa sorun yok derdim hatta gayet iyi ama CS, Valorant, LoL, Dota gibi oyunlarda ekran kartını %100 kullanmaz, daha çok işlemci odaklıdır çünkü. AMD ise güncelleme yayınlanmıştı onu kur drop vs. varsa düzelir. Onun dışında sorun yaratmıyorsa bir şey yapmana gerek yok.

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
@kingangel

1- Hız aşırtma işlemi yapıyorsanız eğer bunu yapmadan oyuna giriniz Örneğin; amd ekran kartı bunu, kullanıcının izni olmadan yapabiliyor. Resmi sayfasından güncellemeleri inceleyiniz.
2- Oyun için gerekli olan sitem özellikleri ile kendi pc sistem özellikleriniz karşılaştırınız Çünkü; bu tarz oyunlar çok daha yüksek grafik ve işlem kapasitesi isteyen oyunlardır.
3- Ekran kartı ayarlarınızdan oyun için gerekli olan yapılandırmaları yapınız
4- Oyun motoru ayarlarını kontrol ediniz atanan ram ve işlem sayısı için
5- Sistem ve ekran kartı sürücü ve driver ları güncelleyiniz
6- Oyuna girmeden önce bu klasörlerin içindekileri siliniz silinmeyenleri atlayınız. %temp% , temp ve prefetch
7- Güç yönetim Modun dan güç ayar planlarınızı gözden geçiriniz
8- Hile gibi 3. parti kek tarzı yalımlar kullanıyorsanız eğer bunları kullanmadan oyuna giriniz.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...