Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1- Hız aşırtma işlemi yapıyorsanız eğer bunu yapmadan oyuna giriniz Örneğin; amd ekran kartı bunu, kullanıcının izni olmadan yapabiliyor. Resmi sayfasından güncellemeleri inceleyiniz.
2- Oyun için gerekli olan sitem özellikleri ile kendi pc sistem özellikleriniz karşılaştırınız Çünkü; bu tarz oyunlar çok daha yüksek grafik ve işlem kapasitesi isteyen oyunlardır.
3- Ekran kartı ayarlarınızdan oyun için gerekli olan yapılandırmaları yapınız
4- Oyun motoru ayarlarını kontrol ediniz atanan ram ve işlem sayısı için
5- Sistem ve ekran kartı sürücü ve driver ları güncelleyiniz
6- Oyuna girmeden önce bu klasörlerin içindekileri siliniz silinmeyenleri atlayınız. %temp% , temp ve prefetch
7- Güç yönetim Modun dan güç ayar...
hocam virüs cpu yani işlemcini kullanır. Oyun oynarken gpu nun %100 olması normal ekran kartını tamamı ile kullandığını gösteriyor yani tam performansta çalışıyor demek bu. bir sorun teşkil etmiyor
Başka oyunlarda olsa sorun yok derdim hatta gayet iyi ama CS, Valorant, LoL, Dota gibi oyunlarda ekran kartını %100 kullanmaz, daha çok işlemci odaklıdır çünkü. AMD ise güncelleme yayınlanmıştı onu kur drop vs. varsa düzelir. Onun dışında sorun yaratmıyorsa bir şey yapmana gerek yok.
1- Hız aşırtma işlemi yapıyorsanız eğer bunu yapmadan oyuna giriniz Örneğin; amd ekran kartı bunu, kullanıcının izni olmadan yapabiliyor. Resmi sayfasından güncellemeleri inceleyiniz.
2- Oyun için gerekli olan sitem özellikleri ile kendi pc sistem özellikleriniz karşılaştırınız Çünkü; bu tarz oyunlar çok daha yüksek grafik ve işlem kapasitesi isteyen oyunlardır.
3- Ekran kartı ayarlarınızdan oyun için gerekli olan yapılandırmaları yapınız
4- Oyun motoru ayarlarını kontrol ediniz atanan ram ve işlem sayısı için
5- Sistem ve ekran kartı sürücü ve driver ları güncelleyiniz
6- Oyuna girmeden önce bu klasörlerin içindekileri siliniz silinmeyenleri atlayınız. %temp% , temp ve prefetch
7- Güç yönetim Modun dan güç ayar planlarınızı gözden geçiriniz
8- Hile gibi 3. parti kek tarzı yalımlar kullanıyorsanız eğer bunları kullanmadan oyuna giriniz.