CS:G0 sByte Vip Hack hvh nin mermiden kaçmasını kendi kendine hareket etmesini nasıl engellerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hack hvh nin mermiden kaçmasını kendi kendine hareket etmesini nasıl engellerim

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Fowu 255 den düşür
çok fazla olunca kendi kendine hareket ediyor

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hileye virüs falan kaçmadı.Aimbot kısmından fowu fulleriseniz öyle bir hata ile karşılaşabilirsiniz.
Fowu ban yememek için 2.00dan fazla tutmayın önermiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hvh hede her vurdugunu tek atıyor ne demek istediğini anlamadım zaten hvh kullanma çok hızlı ban yersin

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Takip sistemini kullanmak bana mantıksız geliyor oyunda biraz da olsa kol becerisi sizin için daha keyifli olur wh açmanız bana göre yeterli birde sis arkasından vurmayın adamları tamamdır zaten çoğu oyunda awp ve wh var ise çok avantajlı konuma geçiyorsunuz adamlar sizi çok anlamsız yerlerden vurabilir bırakın vursunlar sizi. Oyun hırsına yenilip ban yemeyin onlar yesin siz devam edin yolunuza

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Takip sistemini kullanmak bana mantıksız geliyor oyunda biraz da olsa kol becerisi sizin için daha keyifli olur wh açmanız bana göre yeterli birde sis arkasından vurmayın adamları tamamdır zaten çoğu oyunda awp ve wh var ise çok avantajlı konuma geçiyorsunuz adamlar sizi çok anlamsız yerlerden vurabilir bırakın vursunlar sizi. Oyun hırsına yenilip ban yemeyin onlar yesin siz devam edin yolunuza
öylede reis kol becerisi deilde ses kasmak zor adamı görmemiz yeter aime ihtiyicaım yok benim

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
öylede reis kol becerisi deilde ses kasmak zor adamı görmemiz yeter aime ihtiyicaım yok benim
ses kasma olayı a101 den alınan master marka kulaklık ile tabiki zor olur adam sağında zannedersin arkadandan çıkar çok garip bir ses dağıtma sistemleri var alt seviyedeki kulaklıkların. Tabi ki gidip de 400 tl kulaklık ile 20 tl kulaklığı karşılaştırmıyorum sadece elinizde imkan yoksa bu siteden indirdiğiniz hile çok da coşmayın 400 tl kulaklığınız yok ama wh niz olucak buda sizi 20 tl aldığınız kulaklık ile oyundan keyif almanızı sağlar en azından atış seslerinden tatmin olursunuz :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Aimbot kısmından fowu fulleriseniz öyle bir hata ile karşılaşabilirsiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hileye virüs falan kaçmadı.Aimbot kısmından fowu fulleriseniz öyle bir hata ile karşılaşabilirsiniz.

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hayır bendeki 350 tl lik oyuncu kulllakıgı reis ne 20 tl si ozaman benim kulaksae duymuyor

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sadece legit kullanıyorıum wh için de arada rakibe de hile denk gelince mecbur hvh nin ayarlarıyla biraz oynayıp kulalnıyorum ya

Üye
7 HİZMET YILI
hızı düşür ve aim botu vucuda ayarla kafadan fazla etkili değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...