Uzman Üye
Hack hvh nin mermiden kaçmasını kendi kendine hareket etmesini nasıl engellerim
çok teşekkür ederimHileye virüs falan kaçmadı.Aimbot kısmından fowu fulleriseniz öyle bir hata ile karşılaşabilirsiniz.
Fowu ban yememek için 2.00dan fazla tutmayın önermiyorum
biliyorum şaka yaptım sadeceHileye virüs falan kaçmadı.Aimbot kısmından fowu fulleriseniz öyle bir hata ile karşılaşabilirsiniz.
Fowu ban yememek için 2.00dan fazla tutmayın önermiyorum
öylede reis kol becerisi deilde ses kasmak zor adamı görmemiz yeter aime ihtiyicaım yok benimTakip sistemini kullanmak bana mantıksız geliyor oyunda biraz da olsa kol becerisi sizin için daha keyifli olur wh açmanız bana göre yeterli birde sis arkasından vurmayın adamları tamamdır zaten çoğu oyunda awp ve wh var ise çok avantajlı konuma geçiyorsunuz adamlar sizi çok anlamsız yerlerden vurabilir bırakın vursunlar sizi. Oyun hırsına yenilip ban yemeyin onlar yesin siz devam edin yolunuza
ses kasma olayı a101 den alınan master marka kulaklık ile tabiki zor olur adam sağında zannedersin arkadandan çıkar çok garip bir ses dağıtma sistemleri var alt seviyedeki kulaklıkların. Tabi ki gidip de 400 tl kulaklık ile 20 tl kulaklığı karşılaştırmıyorum sadece elinizde imkan yoksa bu siteden indirdiğiniz hile çok da coşmayın 400 tl kulaklığınız yok ama wh niz olucak buda sizi 20 tl aldığınız kulaklık ile oyundan keyif almanızı sağlar en azından atış seslerinden tatmin olursunuzöylede reis kol becerisi deilde ses kasmak zor adamı görmemiz yeter aime ihtiyicaım yok benim