Hocam anlık milyonları görüp yine rekor kırıyorlar sadece kasa geldiği içincs bitti artık eskisi gibi oynayan yok
Hocam anlık milyonları görüp yine rekor kırıyorlar sadece kasa geldiği içincs bitti artık eskisi gibi oynayan yok
hayır sen çok yanlış anlamışsın beni gelişmesi gerek tabi ama belirli bi seviyede söylemeye çalıştığım şey csnin asıl temasından kopmaması valo sevdigim bi oyun değil zatenbozulmak neye göre knk? valoya garip garip çarlar geliyor valo bozdu diyor musun yok? CS de gelişmesi lazım bence CS fanıyım hiç oynamadığım halde adam akıllı.
hile koruması var diyolar hile olmassa çok güzel olur ama olur diye düşünüyorumSource 2 hakkında iyi kötü ne düşünüyorsunuz?
Her ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar yinede hilr olucaktır valorantın hile koruması gibi birşeyler yapılırsa ilk zamanlarda hile olmaz ama sonraki zamanlarda valorantda da gördüğümüz gibi hile dolacaktır. Ama ben o kadar uğraşıcaklarını düşünmüyorum.hile koruması var diyolar hile olmassa çok güzel olur ama olur diye düşünüyorum
tabi hile olucak fakat mesela speed olamaz gibi düşünün iyi olur bencede.hile koruması var diyolar hile olmassa çok güzel olur ama olur diye düşünüyorum
ya zaten isteseler de koparamazlar ki? cs1.6 da mesela ne y aptılar da koptular hiç aklına geliyor mu bir şey yok? C SGO çıktı der sin zaten gerekiyordu yıllar geçiyor insanlar ve teknoloji gelişiyor. CSGO neden Valorant gibi sağlam bir güncelleme ile ge ri dönmesin ki? farklılık iyidir aslındahayır sen çok yanlış anlamışsın beni gelişmesi gerek tabi ama belirli bi seviyede söylemeye çalıştığım şey csnin asıl temasından kopmaması valo sevdigim bi oyun değil zaten
Pek bir şey olmaz gibi şahsen hileciler tekrardan türeyecektir.Arkadaşlar bu cs go 2 hakkında dusuncelerınız nelerdir sizce valorantta ki eski cs go cular csgo 2 ye dönermiler?
belki yeni oyuna farklı bir hile sistemi gelebilir diye düşünüyorumPek bir şey olmaz gibi şahsen hileciler tekrardan türeyecektir.
Valorant hiç bir zaman CS:GO ya yaklaşamadı ki.CS:GO nasıl valorantı geçicek onu anlamadım Valorant hiç geçemedi CS:GO yu.Üstünde durulursa eğer cs go'dan da daha fazla satış ve valoyu geçer diye düşünüyorum özellikle anti-cheat sisteminde durulması lazım