CS:GO Aim Ayarları Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
CS:GO İçin sbyte hilesini kullanayım diyorum wall açmayacağım sadece triggerbot ban yeme riski varmı anlatırmısınız bide ayarlarını paylaşırsanız sevinirim.

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Triggerda ban yene riskin var kardeşim wallhack kullan daha iyi

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Wallhack kullanmanı önermem 1 belli etmezsin 2 belli etmezsin illaki bell edip ow a düşüceğin zamanlar olur onun yerine legit aimbot ve blacktrack özelliği varsa bunları kullan derim.

Üye
7 HİZMET YILI
Herşeyden Az Birşey
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
aga asıl triggerle yersin kitlenirsen çok sorun olucagını sanmıyorum ama sana önerim tek wall aç ve yanındaki qwz artık ne yazıyosa o sanırım adamların yanına yaklaştıkça wall gösteriyor aimide aç az bişi açarsan belli olmaz

Süper Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ya zaten asıl hesabımda kullanmayacağım 2. hesap yersem onda yerim ona rank kasayım

Herşeyden Az Birşey
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ya zaten asıl hesabımda kullanmayacağım 2. hesap yersem onda yerim ona rank kasayım
sen bilirsin ben yeminliyim açmıcama csgoda en son 2-3 ay önce başka bi hile kullanıyordum ama bunuda kullandım güvenilir yani kanka bak sana söle diyim yemiceksen 2 el gir günde 24 saat boyunca 2 el çünkü 24 saate bir owerwatchlar sıfırlanıyor + belli etsende yemessin günde 2 maç girsen müffetiş kalmadı zaten csgoda hepsi bıraktı oyunu çok yiceni sanmıyorumda neyse taktik bu 2 el rage 1 el legit

Süper Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Eyvallah tamam hepsini deneyeceğim

Herşeyden Az Birşey
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Eyvallah tamam hepsini deneyeceğim
ha bu arada rage oynadıgında rageyi açtıgın zaman çok belli eder haberin olsun belki sende gözükmez ama ow da çok fena kitlenir haberin olsun benimde en büyük pişmanlığm o rage ben owdada bendeki gibi gözükyo sandım sonradan anladım tak diye kitleniyo aman uyarayım açma rageyi çok fazla

Süper Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Tamamdır dostum açmam sadece wall belki wall ı bile açmam benim işim triggerbot onya oynarım sadece ssg ile oto vursun felan yeter bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...