13 Şub 2021 #1 mavera01 M Üye Katılım 13 Şub 2021 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 31 5 HİZMET YILI Konuyu webte çok araştırdım yapımı ile alakalı hiçbirşey bulamadım ücretli olarak bunu yapıp satan varsada alabilirim. bu konuda yardımcı olucak arkadaşlar mesaj yolu ile ulaşırlarsa çok sevinirim. örnek video :
Konuyu webte çok araştırdım yapımı ile alakalı hiçbirşey bulamadım ücretli olarak bunu yapıp satan varsada alabilirim. bu konuda yardımcı olucak arkadaşlar mesaj yolu ile ulaşırlarsa çok sevinirim. örnek video :
13 Şub 2021 #2 Escoop E a bored guy Süper Üye Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 751 Çözümler 1 Tepki puanı 55 Ödüller 6 Yaş 27 6 HİZMET YILI Kanka yapımının çok zor olduğunu ama undetected olduğunu biliyorum ben de bu aralar araştırma yapıyorum ama C++ da baya bir usta olman gerekiyor
Kanka yapımının çok zor olduğunu ama undetected olduğunu biliyorum ben de bu aralar araştırma yapıyorum ama C++ da baya bir usta olman gerekiyor
13 Şub 2021 #3 BigBangZero B Süper Üye Katılım 12 Eyl 2018 Mesajlar 622 Çözümler 7 Tepki puanı 71 7 HİZMET YILI Hocam arduino ile yapılmasının zor fakat yakalanmasının çok zor olduğunu duymuştum. C++'da çok sağlam bilginin olması lazım.
Hocam arduino ile yapılmasının zor fakat yakalanmasının çok zor olduğunu duymuştum. C++'da çok sağlam bilginin olması lazım.
13 Şub 2021 #4 kartalumut37 K Onaylı Üye Katılım 17 Kas 2019 Mesajlar 53 Tepki puanı 3 Ödüller 4 Yaş 25 6 HİZMET YILI paralı hile almayı düşünüyorum ben cs de ban yemiyorsun diyorlar doğrumu
13 Şub 2021 #5 megomen884 M Seçkin Üye Katılım 30 Ara 2016 Mesajlar 304 Çözümler 1 Tepki puanı 24 Ödüller 7 9 HİZMET YILI kartalumut37' Alıntı: paralı hile almayı düşünüyorum ben cs de ban yemiyorsun diyorlar doğrumu Genişletmek için tıklayın ... yalan kanka para tuzağı alayı
kartalumut37' Alıntı: paralı hile almayı düşünüyorum ben cs de ban yemiyorsun diyorlar doğrumu Genişletmek için tıklayın ... yalan kanka para tuzağı alayı
13 Şub 2021 #6 224emre224 2 Onaylı Üye Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 55 Tepki puanı 1 Ödüller 3 Yaş 24 5 HİZMET YILI BigBangZero' Alıntı: Hocam arduino ile yapılmasının zor fakat yakalanmasının çok zor olduğunu duymuştum. C++'da çok sağlam bilginin olması lazım. Genişletmek için tıklayın ... arduino hile yapımında kullanıldığnı bilmiyodum
BigBangZero' Alıntı: Hocam arduino ile yapılmasının zor fakat yakalanmasının çok zor olduğunu duymuştum. C++'da çok sağlam bilginin olması lazım. Genişletmek için tıklayın ... arduino hile yapımında kullanıldığnı bilmiyodum