project infintiy free version youtubeden bakıp kullan tavsiyem ban yemen imkansızvay arkadaş ben legit oynucam diye canım cıkıyo gene ban yıyıorum demekki acımak yokmuş bu oyunda freeyse o dediğin hile indiricem kanka![]()
kanka vac ban koruması yazıyor cogu hılede zaten yazmakta ıs yok kı gercekten oylemı acabayok kanka örnegin project infinity free version %100 vac ban korumalı beni o kadar rekabetçide reportladılar OW düşmedim ve ban yemedim
overwach olduguna eminmisin iyi oku belki vacban yemişsindir kırmızı şeritte vac net yazıyorsa vacban ama overwach tarafından suclu bulundun diyorsa rekabetciden yemişssindir ki hile acmasan asla overwach ban yemezsin orada bi sorun varcs goda resmi sunucularda hile açmadım ama topluluk sunucularında hile açtım owerwatchden ban yedim nasıl oluyır ???
ban sadece hile açtığın için değil trolleme veya küfür dende oluyo dostum bunlardan birini yaptıysan o yüzdende ban yemiş olabilirsincs goda resmi sunucularda hile açmadım ama topluluk sunucularında hile açtım owerwatchden ban yedim nasıl oluyır ???