Uzman Üye
Ücretli oyunların indirilmesi yasaktır.
hilmiccc' Alıntı:ONLİNE OYNAYABİLİYORMUYUZ ?
Bayserseri' Alıntı:hilmiccc' Alıntı:ONLİNE OYNAYABİLİYORMUYUZ ?
evet istersende steamdakilerle oynamak için oyunu steam kütüphanesine ekle.
MH-SEMİH' Alıntı:VİRÜSTOTAL DÜZELT YOKSA KONU KİLİT
alperenken2' Alıntı:Bayserseri' Alıntı:hilmiccc' Alıntı:ONLİNE OYNAYABİLİYORMUYUZ ?
evet istersende steamdakilerle oynamak için oyunu steam kütüphanesine ekle.
şey bro nasıl yapıcam anlatırmısn ?
Kardeş Torrentli sini indirdim de yüklü olmayan dosya gliyo
alperenken2' Alıntı:kardeş indirmeme gerek yok demi
alperenken2' Alıntı:uTorrenten indirmeye çalıştım 10 saat diyo
kardeş yardım etsen ben yapamamBayserseri' Alıntı:alperenken2' Alıntı:uTorrenten indirmeye çalıştım 10 saat diyo
İnternetten Tracker bul yapıştır hızlı iner
alperenken2' Alıntı:kardeş yardım etsen ben yapamamBayserseri' Alıntı:alperenken2' Alıntı:uTorrenten indirmeye çalıştım 10 saat diyo
İnternetten Tracker bul yapıştır hızlı iner![]()
kardeş diyelim oldu ben kütüphaneye ekledim oyunu çoklu oynayabilicemmi basit eğlence fln ?Bayserseri' Alıntı:alperenken2' Alıntı:kardeş yardım etsen ben yapamamBayserseri' Alıntı:alperenken2' Alıntı:uTorrenten indirmeye çalıştım 10 saat diyo
bak internete tracker yaz bulduktan sonra torrentte indirdiğin şeye cs go ya 2 kere tıkla orda tracker yazıyor onun altındaki herşey sil internettekini yapıştır
alperenken2' Alıntı:kardeş diyelim oldu ben kütüphaneye ekledim oyunu çoklu oynayabilicemmi basit eğlence fln ?Bayserseri' Alıntı:alperenken2' Alıntı:kardeş yardım etsen ben yapamamBayserseri' Alıntı:alperenken2' Alıntı:uTorrenten indirmeye çalıştım 10 saat diyo
bak internete tracker yaz bulduktan sonra torrentte indirdiğin şeye cs go ya 2 kere tıkla orda tracker yazıyor onun altındaki herşey sil internettekini yapıştır
kardeş bişi dicem şuan indiroyrum da 6 saat diyo bune arada değişiyoBayserseri' Alıntı:alperenken2' Alıntı:kardeş diyelim oldu ben kütüphaneye ekledim oyunu çoklu oynayabilicemmi basit eğlence fln ?Bayserseri' Alıntı:alperenken2' Alıntı:kardeş yardım etsen ben yapamamBayserseri' Alıntı:İnternetten Tracker bul yapıştır hızlı iner![]()
hepsi rekabetci dahil rank bile var + TÜM SKİNLER
alperenken2' Alıntı:kardeş bişi dicem şuan indiroyrum da 6 saat diyo bune arada değişiyoBayserseri' Alıntı:alperenken2' Alıntı:kardeş diyelim oldu ben kütüphaneye ekledim oyunu çoklu oynayabilicemmi basit eğlence fln ?Bayserseri' Alıntı:alperenken2' Alıntı:kardeş yardım etsen ben yapamam![]()
hepsi rekabetci dahil rank bile var + TÜM SKİNLER
semihgs1126' Alıntı:Offline mi Oynicaz