Uzman Üye
Eyw. Repini Verdim 
Nerden Atıyım ?alperenken2' Alıntı:Bayserseri sen bana indirilmiş halini atarmısın
semihgs1126' Alıntı:Eyw. Repini Verdim![]()
Bayserseri' Alıntı:Nerden Atıyım ?alperenken2' Alıntı:Bayserseri sen bana indirilmiş halini atarmısın
Eyw
alperenken2' Alıntı:Bayserseri' Alıntı:Nerden Atıyım ?alperenken2' Alıntı:Bayserseri sen bana indirilmiş halini atarmısın
Eyw
skype varmı ?
bak mici boşver sen söle ordan yolla winrarlıyp ok ?Bayserseri' Alıntı:alperenken2' Alıntı:Bayserseri' Alıntı:Nerden Atıyım ?alperenken2' Alıntı:Bayserseri sen bana indirilmiş halini atarmısın
Eyw
skype varmı ?
Var Ama Mic yok :-/
alperenken2' Alıntı:bak mici boşver sen söle ordan yolla winrarlıyp ok ?Bayserseri' Alıntı:alperenken2' Alıntı:Bayserseri' Alıntı:Nerden Atıyım ?alperenken2' Alıntı:Bayserseri sen bana indirilmiş halini atarmısın
Eyw
skype varmı ?
Bayserseri' Alıntı:alperenken2' Alıntı:bak mici boşver sen söle ordan yolla winrarlıyp ok ?Bayserseri' Alıntı:alperenken2' Alıntı:Bayserseri' Alıntı:Nerden Atıyım ?
Eyw
skype varmı ?
kardeş 5 gb şeyi Skype Atamıyor Winrar falan
sen skype ını ver ordan konuşakalperenken2' Alıntı:Bayserseri' Alıntı:alperenken2' Alıntı:bak mici boşver sen söle ordan yolla winrarlıyp ok ?Bayserseri' Alıntı:alperenken2' Alıntı:skype varmı ?
of ya nasıl atıcaksın ki ?
Emirhan Üçnoktalu Sonda u var :alperenken2' Alıntı:Bayserseri' Alıntı:alperenken2' Alıntı:bak mici boşver sen söle ordan yolla winrarlıyp ok ?Bayserseri' Alıntı:alperenken2' Alıntı:skype varmı ?
sen skype ını ver ordan konuşakalperenken2' Alıntı:Bayserseri' Alıntı:alperenken2' Alıntı:bak mici boşver sen söle ordan yolla winrarlıyp ok ?Bayserseri' Alıntı:Var Ama Mic yok :-/