CS:GO bedava prime yapma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
rekabetçi en fazla xp'yi veriyor yükseltirsen hile gelmez daha kolay prime olursun

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar csgo da 21 level olup prime yapmak istiyorum en hızlı xp nasıl kasarım şuan ölüm maçında kasmayı deniyorum ama gerçekten hilelere karşı çok zor nasıl yapabilirim bir taktiği falan var mıdır?
youtubeden bulmuştum bence sende arastır uzun bi süre önce yapmıstım videoyu unuttum

Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
rekabetçide kaıslıyor yıne en iyi bide salı veyaçarşamba gunu fazla xp veriliyor o gunler gir. xp kısıtlamasında hiç girme 21 olmak ıcın cok kısıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
just dying won't help you once there were special sites, but now you can just play a lot of match making or fight to the death

VEILSIDE
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hilelere yapıcak bişey yok usta mecbur katlanacaksın

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Önünde gidecek uzun bir exp yolun var malesef ya para vereceksin yada rekabetçi oynamaya devam edeceksin ve oyunlar coinflip olacak

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar csgo da 21 level olup prime yapmak istiyorum en hızlı xp nasıl kasarım şuan ölüm maçında kasmayı deniyorum ama gerçekten hilelere karşı çok zor nasıl yapabilirim bir taktiği falan var mıdır?
Dostum sürekli olarak oyuna giriş yaptığında haftalık xp düşüyor o yüzden fazla xp alamıyosun. Kasacağın hesaba hergün girme yada 4 saatte 1 maç at o şekilde kasarsın

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Rekabetçiye bakabilirsin bir de bir arkadaş demiş afk farm yapabilirsin bind atayıp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...