- Yasaklandı
Banlı Üye
Elinde cs go için bunny cfg veya auto strafe olan varmı ? sadece bunlar ama hile felan değil.
Sunucular için arıyordum evet geçen karşılaştığım birinin aşırı hızlı bunny yaptığını fark ettim sorunca cfg var dedi ama vermedi. Bende bulabilirmiyim diye sordum. Senin bildiğin varsa duacın olurum.hocam bunny cfg si bulabilirsin araştırma yaparsan ama reko da işe yaramaz sunucularda kullanırsan auto strafe idi hile olarak bulabilirsin
yani cs olsa cfg kullanırım ama ne cs var nede cfg ama cfg kolay bulunan bir şeySun
Sunucular için arıyordum evet geçen karşılaştığım birinin aşırı hızlı bunny yaptığını fark ettim sorunca cfg var dedi ama vermedi. Bende bulabilirmiyim diye sordum. Senin bildiğin varsa duacın olurum.
netten baktımda 1.6 cfgleri bulunuyor cs go cfg bulamadımyani cs olsa cfg kullanırım ama ne cs var nede cfg ama cfg kolay bulunan bir şey
forumlarda bulabilirsinnetten baktımda 1.6 cfgleri bulunuyor cs go cfg bulamadım![]()
dostum peki son birşey şu mevlana hack diye bişey var adamlar kafaları yerde tüm takımı silip süpürüyor nasıl bulabilirim onu.forumlarda bulabilirsin
onun hakkında bir bilgim yok k.bdostum peki son birşey şu mevlana hack diye bişey var adamlar kafaları yerde tüm takımı silip süpürüyor nasıl bulabilirim onu.