Seçkin Üye
allah için sağlam cfg verin yasuo için ben birşey yapmiyim sadece space basim yaaa forumdaki configler ya kötü yada ben kullanamıyorum dodge felan atıyor ama e q r oto atmıyor lütfen kolay cfg varsa atın
oyun bilgim yok hangi çarı alim sadece space basarak adamı kessin dodge full atsın herşeye rage oynamak istiyorum belli edeyim yaniŞu an script'e yeni gelen güncellemelerle birlikte yeni config yapıyorum her lane için sıfırdan gerek orb gerek evade predict vs. şimdi de yasuo ayarlarını yapacağım olduğunca iyi ayarlamaya çalışıyorum ama unutma ki yasuo spacetowin'lik bir çar değil her zaman oyun bilgisi şart kazanamazsın o şekilde yakında bitecek paylaşacağım
Yani artık öyle bir şey yok maalesefoyun bilgim yok hangi çarı alim sadece space basarak adamı kessin dodge full atsın herşeye rage oynamak istiyorum belli edeyim yani
Güzel yaparsın sen benceŞu an script'e yeni gelen güncellemelerle birlikte yeni config yapıyorum her lane için sıfırdan gerek orb gerek evade predict vs. şimdi de yasuo ayarlarını yapacağım olduğunca iyi ayarlamaya çalışıyorum ama unutma ki yasuo spacetowin'lik bir çar değil her zaman oyun bilgisi şart kazanamazsın o şekilde yakında bitecek paylaşacağım
yasuo sc ile durdurulmaz bi hale geliyorKanka sc ile oynanabilecek o kadar basit çarlar varken yasuo mu gerçekten