Birde benim siteye açtığım hesaplar engelleniyor yani onay verilmiyor bunun nedeni nedir bilen var mı ?Bilgisayarın sistemi oyunu desteklemiyor olabilir ve bu neden ile oyun kendini kapatıyor olabilir.
Forumdaki üyelikleriniz cezalandırılıyorsa onay alamazsınız.Cezalandırılma konusu için özel mesaj yolu ile iletişim kurunuz.Birde benim siteye açtığım hesaplar engelleniyor yani onay verilmiyor bunun nedeni nedir bilen var mı ?
Tamamdır özel mesajdayım.Forumdaki üyelikleriniz cezalandırılıyorsa onay alamazsınız.Cezalandırılma konusu için özel mesaj yolu ile iletişim kurunuz.
Ekran kartın baya eski hacısistem özelliklerim bunlar
Ekren kartın eski ve csgo için yeterli değilsistem özelliklerim bunlar
anlamadım bensa
aga bendede onu verdi bende gtx 1050 ti var 8gb ram var
Ekran kartın baya eski hacı![]()
kardeş ne yaşyorsunu pikachu7 acikladi sistemde yavaşlama varmışEkren kartın eski ve csgo için yeterli değil
Ekren kartın eski ve csgo için yeterli değil
Beyler ekran kartı biraz eski olabilir ama sistemim yetiyor ve çevrimdışı botlarla atınca hiçbir kasma veya drop olmuyor sadece topluluk sunucularında ve envantere girince oluyor.Ekran kartın baya eski hacı![]()
Beyler ekran kartı biraz eski olabilir ama sistemim yetiyor ve çevrimdışı botlarla atınca hiçbir kasma veya drop olmuyor sadece topluluk sunucularında ve envantere girince oluyor.