Çözüldü Herhangi bir oyun açtığımda bilgisayarın çözünürlüğü düşüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Herhangi bir oyun açtığımda bilgisayarın çözünürlüğü uygulamayla beraber düşüyor ne yaptıysam sorunu kaldıramadım, ben battlefield 1 oynuyorum ve oyunu açtığımda çözünürlük 640 a düşüyor ve pencereli olarak açılıyor ne yaptıysam düzeltemedim oyun içerisinde tekrardan tam ekran yapmam gerekiyor ki masaüstünün çözünürlüğü de yerine gelsin diye lütfen yardım edin

Çözüm
Herhangi bir oyun açtığımda bilgisayarın çözünürlüğü uygulamayla beraber düşüyor ne yaptıysam sorunu kaldıramadım, ben battlefield 1 oynuyorum ve oyunu açtığımda çözünürlük 640 a düşüyor ve pencereli olarak açılıyor ne yaptıysam düzeltemedim oyun içerisinde tekrardan tam ekran yapmam gerekiyor ki masaüstünün çözünürlüğü de yerine gelsin diye lütfen yardım edin
Merhaba
Display Driver Uninstaller (DDU) yazılımı ile ekran kartı sürücüsünü silip daha sonra tekrar yüklemeyi deneyiniz.
Driver Booster Programını kullanarak ek güncellemeleri yapınız. Windows Update ağ da bekleyen güncellemeleri alınız.
Sisteminizde visual studio arşivi ve DirectX güncel olması gerekir.
Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurun
1-...
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Sorununu ingilizce olarak googleden ve youtubeden araştırmayı dener misin

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Merhaba
Display Driver Uninstaller (DDU) yazılımı ile ekran kartı sürücüsünü silip daha sonra tekrar yüklemeyi deneyiniz.
Driver Booster Programını kullanarak ek güncellemeleri yapınız. Windows Update ağ da bekleyen güncellemeleri alınız.
Sisteminizde visual studio arşivi ve DirectX güncel olması gerekir.
Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurun
1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

windows arama kutusuna bu komutu optionalFeatures yazıp enter basınız. Açılan penceredeki numaralarla gösterdiğim kutucukları işaretleyiniz ve tamam diyiniz bu arada windows update ayarlarınız açık olsun güncellemeler için.
V.png

Linkteki konu için yazdığım çözüme de bakabilirsiniz faydası olacaktır.

https://memoryhackers.org/konular/asus-tuf-gaming-g17-performans-sorunlari.289963/

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...