csgo acik olucak ve siglerin güncel olduguna emin ol config.json ac bak bakalim oradaki modul adresi client.dll mi eger client_panorama.dll ise hepsini client.dll olarak degistir sonra oyunu ac programi yönetici bir sekilde calistir birsürü dosya gelicektir hangi dili istiyorsan sec offsetler icinde yazar.Hazedumper açınca kapanıyor. Nedeni nedir acaba?
dostum eğer yapacağına inanırsan yaparsıncs go gibi bir oyuna zordur hile yapmak reis haberin olsun![]()
bro you really?csgo's anti cheat is very bad :/the csgo anti cheat system is pretty good, very hard to cheat it. eventually you'll get banned be it through vac or overwatch
biri lütfen yardım etsin!dostum eğer yapacağına inanırsan yaparsın
bana biri gamestate ve localbase pointerına logda nasıl ulaşabilceğimi söyleyebilirmi?
maybe the cheats i used are just bad, but every time i played with it id get bannedbro you really?csgo's anti cheat is very bad :/
biri lütfen yardım etsin!
ben pointerları çektim gamestate ve localbase pointerını bulamadım.bildiğim kadarıyla hazedumper kullanabilirsin arkadaşlarda belirtmiş
Dostum ben açıkçası vacden kolay geçilen anti cheat görmedimvalve anti hilesi zordur
dostum sen herhalde yazanları okumamaışsın. Ben pointerları hazedumper ile çekiyorum.bi yaşıma daha girdim cheat engine yakalanmıyormu