10 May 2019 #1 rRhino61 R Üye Katılım 5 Nis 2019 Mesajlar 30 Tepki puanı 0 7 HİZMET YILI cs go record "isim" komutu ile çekilen demoyu shift+f2 den açtığım zaman oyunda atıyor çözümünü bilen varmı ?
cs go record "isim" komutu ile çekilen demoyu shift+f2 den açtığım zaman oyunda atıyor çözümünü bilen varmı ?
10 May 2019 #2 AtillacanYetkin A Üye Katılım 22 Kas 2017 Mesajlar 39 Tepki puanı 0 Ödüller 8 Yaş 25 8 HİZMET YILI temiz kurulum yap bendede çok fazla haa veriyordu lobiye falan giremiyordum sildim baştan yükledim
10 May 2019 Konuyu başlatan #3 rRhino61 R Üye Katılım 5 Nis 2019 Mesajlar 30 Tepki puanı 0 7 HİZMET YILI AtillacanYetkin' Alıntı: biye falan giremiyordu Genişletmek için tıklayın ... kardeş benim oyunumda sıkıntı yok sadece demo yu açarken sıkıntı çıkarıyor ve bu yüzden oyunu silip yükleyemem
AtillacanYetkin' Alıntı: biye falan giremiyordu Genişletmek için tıklayın ... kardeş benim oyunumda sıkıntı yok sadece demo yu açarken sıkıntı çıkarıyor ve bu yüzden oyunu silip yükleyemem