Cs Go Faceit AutoHotkey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaslar merhaba. Kendi yazdığım bi makro var fakat faceit oynarken Faceit anticheat e takılıyor nasıl çözebiliriz bu durumu bilen var mı? İlk konu açışım o yüzden yanlış yere açtıysam bilgilendirirseniz sevinirim.

masterpiece
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Faceit Autohotkey programını hile olarak görüyor ve maçlara bağlanamıyorum. Nasıl aşabiliriz acaba bu durumu

Dostum faceit'in sağlam bir hile koruması var. makroyu yiyeceğini pek sanmıyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
faceit hile koruması cok saglam makro kullanamazsın kanka <3

Üye
5 HİZMET YILI
Dostum faceit'in sağlam bir hile koruması var. makroyu yiyeceğini pek sanmıyorum.
Post automatically merged:

reis sil yükle demek bildiğin bilgisayarcıların kapat aç demesi gibi olmuş:) silip yüklemeyle ne alakası var şimdi.:))
Problem makronun yapımında değil, program açıkken giriş yapamıyorum. Uygulamayı engellemişler gibi yani kısaca

Üye
5 HİZMET YILI
faceit hile koruması cok saglam makro kullanamazsın kanka <3
peki şey soracağım bir de. Skin changer kullanıyorum su an free hesapta herhangi bi ban yemedim buradan indirmiştim. Prime hesaba geçince ban yer miyim.
Daha farklı bi skin changerla ban yemiştim ama skinleri rekabetçi maç içinde değiştirmiştim ondan dolayı sanırım. bunda maç öncesi açıyorum bi sıkıntı yaşamadım. yaşar mıyım?

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Şuanda MH'de Dahil Olmak Üzere Kimse Kendi CS:GO Hilesini Yapmakla Uğraşmıyor. Paste Dönüyor CS:GO Konusunda Piyasa. Bence Bu Source'leri Rus Forumlarında Araştırıp İndirip Düzenleyip Daha İyi Bir Hile Yapabilirsin Kendine :D

Üye
5 HİZMET YILI
Şuanda MH'de Dahil Olmak Üzere Kimse Kendi CS:GO Hilesini Yapmakla Uğraşmıyor. Paste Dönüyor CS:GO Konusunda Piyasa. Bence Bu Source'leri Rus Forumlarında Araştırıp İndirip Düzenleyip Daha İyi Bir Hile Yapabilirsin Kendine :D
amacım hile kullanmak değil ya sadece merak ettiğim için soruyorum :D arkadaslarımın coğu kullanıyor ben de sorunu çözmeye calısıyorum

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
amacım hile kullanmak değil ya sadece merak ettiğim için soruyorum :D arkadaslarımın coğu kullanıyor ben de sorunu çözmeye calısıyorum
Ne Tür Bir Makro Sistemi Yaptın? Makro Sistemi OMC İle Çalışır Onu Ayarladınmı. ? Aldığın Hatayla İlgilide Güvenliğe Takılıyor Auto Clicker Kullanabilirsin Onun Yerine Diye Düşünüyorum.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
boş spam atılıyor gene sil yükle ne abi xD faceiti geçemezsin geçirmenin bir yolu yok.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
makro siteleri var ordan kopyalayım hızlıca çözebilirsin kullan mak istediğin oyuna göre isim belirt

masterpiece
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Problem makronun yapımında değil, program açıkken giriş yapamıyorum. Uygulamayı engellemişler gibi yani kısaca

Anladım hocam. Dediğim gibi o zaman büyük ihtimal face-it'in virüs engelleyicisi engelliyor.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
faceit best anticheat simples cracked

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...