Arkadaslar merhaba. Kendi yazdığım bi makro var fakat faceit oynarken Faceit anticheat e takılıyor nasıl çözebiliriz bu durumu bilen var mı? İlk konu açışım o yüzden yanlış yere açtıysam bilgilendirirseniz sevinirim.
peki şey soracağım bir de. Skin changer kullanıyorum su an free hesapta herhangi bi ban yemedim buradan indirmiştim. Prime hesaba geçince ban yer miyim.
Daha farklı bi skin changerla ban yemiştim ama skinleri rekabetçi maç içinde değiştirmiştim ondan dolayı sanırım. bunda maç öncesi açıyorum bi sıkıntı yaşamadım. yaşar mıyım?
Şuanda MH'de Dahil Olmak Üzere Kimse Kendi CS:GO Hilesini Yapmakla Uğraşmıyor. Paste Dönüyor CS:GO Konusunda Piyasa. Bence Bu Source'leri Rus Forumlarında Araştırıp İndirip Düzenleyip Daha İyi Bir Hile Yapabilirsin Kendine
Şuanda MH'de Dahil Olmak Üzere Kimse Kendi CS:GO Hilesini Yapmakla Uğraşmıyor. Paste Dönüyor CS:GO Konusunda Piyasa. Bence Bu Source'leri Rus Forumlarında Araştırıp İndirip Düzenleyip Daha İyi Bir Hile Yapabilirsin Kendine
Ne Tür Bir Makro Sistemi Yaptın? Makro Sistemi OMC İle Çalışır Onu Ayarladınmı. ? Aldığın Hatayla İlgilide Güvenliğe Takılıyor Auto Clicker Kullanabilirsin Onun Yerine Diye Düşünüyorum.