katılıyorumYaklaşık 1-1.5 aydır kullanıyorum düzgün kullanırsan yani belli etmessen ban yemessin. Kolay gelsin.
nedir sonuc agadostum ben kullanıyorum biraz bekle sen beni ban yemezsem yada uyarı almazsam sana yazarım yarım saate![]()
sürekli aynı hatayı alıyorum hilenin güncellenmesi lazım galibaSaf sunucu: [GAME]\pak01_001.vpk dosyası sunucunun dosyalarıyla eşleşmiyor
bu hatayı aldım gençler acil çözüm
hangi hileyi kullanıyorsunuz bu ikinci sorun sitede bir çok cs go hilesi var
oyundayken rekabetçi de bu siteden alıp kullandıgım hileyi aktif ettiğimde bu hatayı alıyorum
acilcevap
aynı hata yı alıyorum bende maça girdikten 2 dk sonra atıyor çözüm önerisi olan varmısürekli aynı hatayı alıyorum hilenin güncellenmesi lazım galiba
beklemek hacı güncellenir sonuçtaaynı hata yı alıyorum bende maça girdikten 2 dk sonra atıyor çözüm önerisi olan varmı
Saf sunucu: [GAME]\pak01_001.vpk dosyası sunucunun dosyalarıyla eşleşmiyor
bu hatayı aldım gençler acil çözüm
hangi hileyi kullanıyorsunuz bu ikinci sorun sitede bir çok cs go hilesi var
oyundayken rekabetçi de bu siteden alıp kullandıgım hileyi aktif ettiğimde bu hatayı alıyorum
acilcevap
Çok kez denedim fark etmedi + maçın yarısındaoyun dosyalarını doğrula, hileyle bir alakası yok. ve 1 gün oyuna girmeyin güncelleme sonrası ne olacağı belli olmaz.
Aynen ama şu aralar hiçbir hileyi kullanmayın şu yama notları bir çıksın ortaya ney ney olmuş ona göre zaten hile herxaman güncel olduğu için fazla yeme riski yok ta tedbiri elden bırakmayalım en iyisiYaklaşık 1-1.5 aydır kullanıyorum düzgün kullanırsan yani belli etmessen ban yemessin. Kolay gelsin.