CS:GO Hack terimleri ve legit öğretici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bilmem kaç yıldır hile ile oynayan birisi olarak söylüyorum her hile eninde sonunda ban atacaktır ne kadar legit oynarsak oynayalım + olarak aim i minik derecede kullanırsanız belli olmuyor :D

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
eline sağlık usta açıklayıcı olmuş baya <3

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Uzun zamandır hile kullanıyorum , ban yediklerimde genelde sadece VAC ban atan boktan hileler oluyor. Legit oynarsanız ban yemeniz çok zor. (xhanger kullanmayın. Aynı gün içerisinde legit oynamama rağmen 2 hesabımı banlatmıştı , ezglobal stabil 3 ay kullandım 1 kere ban yemedim , onda da güven faktörü düşüyor sadece tek kötü olayı o.) Tavsiyem yurtdışı hileleri kullanmanız , eğer paranız varsa. En yakın zamanda orbit premium deniyeceğim ama pek bi ümidim yok. Ezglobal tavsiyemdir tr hilelerinde
nedir bu güven faktörü

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
yararlı konu csde hile açacak olanlar cidden çok işe yarayacak bilgiler var eline sağlık

Silver Chariot Requiem
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
eyw kral triggerbot fln chams bilmiodum faydalı omuş eline sağlık

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
BackTrack: rakibinizin geçmişte bulunduğu bir konuma ateş ederek onu öldürmenizi sağlayan CS:GO hile özelliğidir. Önerdiğim ayarı 100-120 arası kullanmanız. Full ayar yaparsanız backtrackinizi çok belli edersiniz ve müfettişler bunu farkeder. Bir hilenin olmazsa olmazıdır.
Sniper Crosshair : SSG , AWP oynarken ekranınızda crosshair olması için bu ayarı açmalısınız. NO SCOPE atmanıza olanak sağlar.
Zıplama Hit : zıplarken adam vurma olasılığınızı arttırır. Mermileri daha düz atar.
Koşma Hit : Koşarken veya yürürken adam vurabilme olasılığınızı arttırır. Mermiler daha düz gider.
Chams : Oyuncuların tüm vücut bölgelerini boyayarak onları daha rahat farketmenizi sağlayan özelliktir. Oyun içerisinde ki modellerin, karakterlerin doku renklerini değiştirerek daha kolay farkedilmesini sağlar.
Duvar Arkası Düşman Chams (wallhack) : Duvarın arkasındaki adamları nerde olduğunu görebilmenizi sağlar. Kısacası wallhack : önerim chams yeşil , duvar arkası düşman chamsin kırmızı olmasıdır. Zevkinize göre değiştirebilirsiniz rengi.
Trigger Bot : Sizin yerinize düşmanı algılar ve ateş eder. Sizin göreviniz sadece düşmanın çıkacağa noktalara nişan alarak beklemektir. Eğer düşman nişan aldığınız yerden çıkarsa Trigger BOT bunu sizin yerinize algılar ve anında ateş etmeye başlar. Kol , gövde , bacak , kafa olarak ayarlanabilir. (tavsiyem kullanmamanız.)
Aimbot : Otomatik nişan hilesidir. Mermilerinizin otomatik olarak rakip oyuncuya gitmesini sağlar. Bu sayede düşmanlarınızı çok daha kolay bir şekilde öldürebilirsiniz. (owerwatch müfettişlerinin dikkatini çeker)

Legit oynayıp ban yememek istiyorsanız duvarı izlememelisiniz. Tesadüfi hareketler yapmalısınız. Normalde bakmıyacağınız yerlere bakmamalısınız. Duvarları takip etmek , adamın nerden çıkacağını bilmek hilenizi belli eder. Hiçbir hile satıcısı hesap garantisi sunmaz. Tek başınıza değil de takımınızla beraber oynayın. Bu sayede hilenizin belli olma olasılığı düşer. CS:GO hileleri artık VAC ban yedirtmiyor fakat , owerwatch yemeniz legit oynamazsanız çok olası. 21 saate 11 report yerseniz owerwatcha düşersiniz kısacası. Rage oyuncular ve HVH (mevlana) oyuncuları için tavsiyem 21 saatte 2 maç atmanız. Legit oyuncular istedikleri kadar reportlansalar da müfettişlerin fark etmesi zor. Tavsiyem aiminizi geliştirin. Aimbot çok kolay tespit edilebilir.

Skin Changer güven faktörünüzü düşürür kullanmayın. Ek olarak ucuz hile kullanıcam diye güven faktörünüzü bozmayın. Bazı hileler inject edildiği andan itibaren güven faktörünüzü zedeliyorlar.
Ellerine sağlık legit kısmına ekleme yapmak istiyorum, Mümkün olduğunca kill sayınız 25'i geçmesin kimseye acaba dedirtmeyin. Ayrıca size sallayanların hiçbirisiyle oyun içerisinde muhattap olup dikkatlari üzerinize çekmeyin.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bilgilendirme için teşekkür ederim gayet açıklayıcı ve yararlı olmuş.

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
kanka son durumun nedir bugün almayı düşünüyorum ama güven faktörünü kırmızıya düşürüyo diyolar aşırı arada kaldım orbitpremium mu alsam ezglobalmi diye
kanka ben ezglobal kunlandım 6 ay ban yemedim legit olunca yemiyosun bide garantisi var eger ban yersen sana gene prime hesap veriyolar 6 ay kunlandım ban yemedim ama istiyosan iyice araştır kafanda soru işareti kalmasın

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kanka ben ezglobal kunlandım 6 ay ban yemedim legit olunca yemiyosun bide garantisi var eger ban yersen sana gene prime hesap veriyolar 6 ay kunlandım ban yemedim ama istiyosan iyice araştır kafanda soru işareti kalmasın
kanka kullandın mı kullanıyo musun? ilk alıntıladığımda kullanıyom demiştin şuan aktif olarak devam ediyo musun?

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kanka artık kunlanmıyorum valo geçtim
kullanma zaten dün denemek için 1 günlük aldım sadece ve sadece backtrack kullandım ki zaten sadece backtrack kullanmak istiyodum, o da 70-80mste he pingim neyse o kdar backtrack kullanıyodum bu sabah 5te sürem bitti ve sürem bittikten 2 saat sonra güven faktörüm kırmızı olmuş arkadaşlarım dedi :D harbiden çöpglobalmiş bilsem almazdım sımdı yana yana yeşil güven faktörü için uğraşıcam he bu arada dğn sadece 4 el atmıştım 2sini kaybettik hepsindede 3.4. falandım yani gelipte kimse oynama şekli falan filan diye ahkam kesmesin son diyeceğim ezglobal çöptür asla ama asla bulaşmayın yana yana yeşil faktör için uğraşıyorum eyw

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Elinize sağlık güzel anlatım olmuş A'dan Z'ye okudum tamamen bilgilendim teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bence ban yememek diye bişey yok ne kadar legit oynarsanız oynayın patlıyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...