CS:GO Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar. CS:GO birden bire gelen yenilikler ve değişimler bazı kişilerin aklını karıştırdı. Size kısa bir şekilde anlatacağım.

Öncelikle oyun ücretsiz oldu ve ayrı bir şekilde "Prime Status" denilen 77.5 TL'lik bir satın alma eklendi Steam üzerinden. İlk olarak şunu söylemek istiyorum 25 TL'niz boşa gitmedi. Oyunu dün ki güncellemeye kadar oyunu satın alanlar zaten 77.5 TL'lik Prime Status'ü elde ettiler.

Prime Status satın alanlar (önceden oyunu alanlar dahil) ile ücretsiz oynayanlar asla karşılaşmayacak. Bu hileyi azaltmak için yapılmış bir yöntem ve haksızlığı olmasın diye yapılmış.

Skin düşürme vs. gibi şanslar Prime Status'de daha fazla.

NOT: Prime Status neden 77 TL oldu derseniz ülkemizdeki kur nedeniyle diğer oyunlar fiyat artışı yapmıştı bu CS:GO'ya da yansıdı.

Oyuna yakın zaman içerisinde düzeltme ve iyileştirme güncellemeleri gelecek. Oyun da ki kasmalar veya açılmama sorunları çözülecek.

Hile konusuna gelince örneğin Prime Status olan hesabınızdan ban yediniz. Yeniden bir e-posta açıp Steam hesabı açabilirsiniz ve ücretsiz bir şekilde oyununuzu oynar ve hilenizi kullanırsınız.(Bu şu anlık geçerli. HWID ban gelirse bu şekilde de kullanamayız.)

Not: Ban yiyen Steam hesabına eklenmiş cep telefonu numarasını yeni hesaba eklemeyin. Eklerseniz yine ban yersiniz.

Not: Ban'lı Steam hesabınızda ki hiç bir skin vs. gibi oyun itemleri yeni Steam hesabınızda ki CS:GO'ya aktarılmaz.

Battle Royale modunu zaten biliyorsunuz PUBG ve Fortnite'dan. Oynaya oynaya öğrenirsiniz zaten zor bir durum yok.

Kısaca böyleydi arkadaşlar. Sorunuz olursa yazın cevaplıyım.​

Son düzenleme:
Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaş Prime Ben Ücretsiz Beraber Oynuyabiliyoruz Ancak O Tek Başına Girdiğinde Primeler İle Eşleşiyor Yakında Hwid Ban Sistemi Gelicek Csgoya Ücretsizden banlandıgınız takdirde diger steam hesabı açıp csgoya girseniz bile oyuna kabul etmeyecektir

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
allahım sana geliyorum cs go cs go cs go cs go bu ne ya

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bugün içinde gelicek denildi hile için ama hayla bir gelişme yoktur

Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
inş yakında gelir

Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bu Akşam gelsede oynasak

uzunluk metre ile aşk terk edilme sayısı ölçülür
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
aynen burdan yetkilire seslenmek istiyorum bizi oyunlarda kısıtlıyorlar cs go da hile getirin kıslıyor bizi

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hwid ban dediginiz ip ye atılan bandan mı ?öyleyse modeme reset atar gireriz.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ama hardware ban ı kaldırdı benim arkadaş nasıl olduysa artık(hwid wolfteamdan)

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Beyler bişey sorucam ama konuyla alakası yok ben avatarımı degiştirmek istiyorum ama öyle bi ayar yok bulamıyorum

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
tahmini bir zamanı varmı hilenin acaba? bilen varsa?

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
şu dediğiniz hwid ban olayı sadece belli edersek yeriz demi :D memory hackers'e güveniyorumda merak :D

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
beyler steam sizdede hayvan gibi kasıyormu hiç birşey açılmıyo ya

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaş Prime Ben Ücretsiz Beraber Oynuyabiliyoruz Ancak O Tek Başına Girdiğinde Primeler İle Eşleşiyor Yakında Hwid Ban Sistemi Gelicek Csgoya Ücretsizden banlandıgınız takdirde diger steam hesabı açıp csgoya girseniz bile oyuna kabul etmeyecektir

İp ban mı PC'ye atılan ban mıydı bu

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
beyler csgoya acilen hile gelmesi gerek yoksa oyunu silicem iyice berbat oldu csgo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...