Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar ilk kez csgo oynayacagım simdi oyunu indirdim ama hile kısmında 2 tane hile var gözüküyor. hangisi ne işe yarıyor. siz hangisini kullanıyorsunuz ve ban durumu nasıl tesekkurler
çalışıyor yazanlar çalışıyordur ve undetected dir ama sen legit yani belli etmeden kullanırsan ban yemezsin ama belli edersen ban yersin ikisinin ban riskide aynıdır diyebiliriz ve hile özellikleri konuda yazıyordur
dostum ban atma durumu tamamen sana bağlı belli etmeden oynayabilirsen sorun cıkmaz.
wallhack kullan sadece şimdilik önce hileyle oynamaya alış duvardan adamlara cross koyup izleme şimdilik yeterli olacaktır başlangıç için
Memoryhackersin bizlere sunduğu ücretsiz csgo hilelerini aktif olarak kullanmaktayım hesabım +5 yıllık ve değerli baya güvenim tam 6.günümdeyim ban yemedim belli etmiyorum fakat.
CSGO Hilesi Sana Yardımcı Olur Adamların Yerini Gösterir Aim Yardımı Yapar Bomba Asistanlığı Yapar Gerekirse Kendisi Oto Vurur Yani Yakındaki Adama Kitlenir Ban Durumu Sanada Bağlı Dosyayada Bağlı Senin Oynayış Tarzına Bakar Eğer Fazlar Rapor Yersen Veya Maçta 100 Puanı Geçersen O Maç OW Düşer İzlerler Oynamana Görer Karar Verir Sonra CSGO Yetkilileri İzler Şüpheliysen Yersin Banı Süresiz Yada Sen Legit Oynarsın Dosya Belli Olur Otomatik Direk Ban Yersin