Yeni başladım ve sitedeki hileyi legit halde kullanmaya çalışıyorum ama basit eğlencede tosic kitle tarafında kicklendim 5-6 defa. Dereceli giriyoruz arkadaşlarla sanırım yeni oyuncuları bekleme süresi tarifesi uyguluyolarmış. geçen bekleme bittiğinde çok fazla oyun bozanlık yaptığın için bekleme süren bi dahakine daha uzun olacak dedi ve bu gün iki galibiyet daha aldım ve 6 gün bekleme verdi bu nereye kadar böyle olacak ?
Maalesef, bu tür davranışlar oyun topluluğunda hoş karşılanmaz ve topluluğun sağlıklı bir şekilde işlemesini engeller. CSGO gibi rekabetçi oyunlarda, kötü davranışlar oyun deneyimini bozar ve diğer oyuncuların keyfini kaçırır. Bu nedenle, oyun yapımcıları da bu tür davranışları önlemek için bazı önlemler almışlardır.
Yeni oyuncuların bekleme süresi, daha önce belirlenmiş bir süre boyunca düşük öncelikli maçlara atanarak yeni oyuncuların daha önce tecrübe edilmiş oyuncularla karşılaşmasını engellemeyi amaçlamaktadır. Ancak, bu bekleme süresi oyuncuların diğerlerine zarar verdiği durumlarda da uygulanabilir.
5-6 kez kicklenmiş olmanız ve oyun bozucu davranışlarda bulunmuş olmanız, sistem tarafından kötü davranışlar olarak algılanabilir ve bekleme sürenizin daha da artmasına neden olabilir. Önemli olan, oyunu başkalarıyla birlikte oynamak ve onların deneyimini olumlu yönde etkilemek için olumlu bir tavır sergilemektir.
Dipnot: Bu kickler senin güven faktörünü etkiler.