8 Ara 2020 #1 erncyln E Üye Katılım 8 Ara 2020 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 30 5 HİZMET YILI Cs go hile ayarları ve kurulumu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım eder misiniz yeniyim kullanamıyorum
Cs go hile ayarları ve kurulumu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım eder misiniz yeniyim kullanamıyorum
Çözüm E E EFECO81 8 Ara 2020 ben biliyorum backtrak var onu aç aımbotu aç ama ayarları var onlar biraz uzun bam hileyi botlarla alıştırmada dene ben o şekilde hallettim
ben biliyorum backtrak var onu aç aımbotu aç ama ayarları var onlar biraz uzun bam hileyi botlarla alıştırmada dene ben o şekilde hallettim
8 Ara 2020 #2 EFECO81 E Onaylı Üye Katılım 14 Eyl 2020 Mesajlar 55 Çözümler 1 Tepki puanı 1 Ödüller 4 Yaş 45 5 HİZMET YILI ben biliyorum backtrak var onu aç aımbotu aç ama ayarları var onlar biraz uzun bam hileyi botlarla alıştırmada dene ben o şekilde hallettim Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
ben biliyorum backtrak var onu aç aımbotu aç ama ayarları var onlar biraz uzun bam hileyi botlarla alıştırmada dene ben o şekilde hallettim