Çözüldü WSReborn Lulu son vuruş ve normal haras yapmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar, hile ile top Lulu oynamayı düşündüm. Öncelikle özel oyunda denedim fakat farm haras yapmıyor. Ormanda sorun yok fakat farmda ne son vuruş ne normal haras yaptıramadım. Tüm ayarları da denedim. Acaba yok mu bunun bir çözümü? Bilgisi olan yazabilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Merhaba ayarlardan support modunu kapatın support modu açıkken minyonlara oto atak atmaz eğer sorun çözülmez ise C' de ki wsreborn klasörünü silip 1 kere antreman moduna girin ve hileyi aktif edin bu şekilde config dosyanızı sıfırlamış olacaksınız.
“İstikbal Göklerdedir “
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
support modunu kapatman lazım knk tam nerdeydi hatılamıyorum ama kurcalayına bulursun

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Lulu biraz karışık wsrebornda bende çok aradıydım bulamadım oto harras oto e vb. Düzgün atmıyor lulu. Elinle harras yapmanı öneririm.

𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Merhaba ayarlardan support modunu kapatın support modu açıkken minyonlara oto atak atmaz eğer sorun çözülmez ise C' de ki wsreborn klasörünü silip 1 kere antreman moduna girin ve hileyi aktif edin bu şekilde config dosyanızı sıfırlamış olacaksınız.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
++++ çözüm halen aranmaktadır söylenenleri denedim

support modunu bulamadım belki de çözüm orada ama 2 farklı pc ile girip birinde başka hesap birinde başka hesap sc ile girdim bir support bir adc gibi düşünebilirsiniz ayarlarını kıyasladım ama farklı olan support moda benzer bir ayar göremedik.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
an itibari ile çözümü bulmuş bulunmaktayım Shift menüden ( Orbwalking - Configuration - Sup mode Tik kaldırdım sorun düzeldi )) Belki bir başkasına da lazım olur ^^

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...