Onaylı Üye
hileyi açıp cs go ya giriyorum oyun başlatıyorum yükleme ekranında bekliyor bekliyor ve oyundan atıyor (Windows Güvenlik Duvarı Kapalı).
Bu konudaki gerekli dosyaları yükleyin;hileyi açıp cs go ya giriyorum oyun başlatıyorum yükleme ekranında bekliyor bekliyor ve oyundan atıyor (Windows Güvenlik Duvarı Kapalı).
oyunu steamdan açıyorum ondan yaparmı acebahile güncelenmiş olabilir
yada oyunda sıkıntı var
knk gameloopta cs go mu oynucam değişik değişik yorumlar yapma yorum kasmak içingamelop ta varsa ordan oyna tavsiye ederim
eyw knk adamasınBu konudaki gerekli dosyaları yükleyin;
https://memoryhackers.org/konular/counter-strike-global-offensive-sbyte-vip-csgo-hack.44961/
win 10 22h2Windows sürümün ve versiyonun nedir
Çerçevesiz veya pencereli tam ekranda dener misinwin 10 22h2
o aslında şöyle seni çok reportlamışlar o yüzden o hatayı veriyor hileden kaynaklı değil yani oyunlarda devamlı repot yemişsincs go da hile açmanı tavsiye etmiyorum 3 ay önce falan hile ile oynuyordum hiç sıkıntı olmuyordu ama arkadaşımla beraber rank girmeye çalıştığımda oyun arkadaşıma uyarı veriyordu legal değil gibisinden
prefaır yaparsan devamlı evetsonuç olarak csde yakalanma olasılığı cok yüksek kanka direkt ban cakıyolar
hmm anladım knk ben genede bi deniyim hileyi bir iki elsonuç olarak csde yakalanma olasılığı cok yüksek kanka direkt ban cakıyolar
sana kalmış ama 5 10 maçtan sonra ow düşüyosunhmm anladım knk ben genede bi deniyim hileyi bir iki el
hile güncellendihileyi açıp cs go ya giriyorum oyun başlatıyorum yükleme ekranında bekliyor bekliyor ve oyundan atıyor (Windows Güvenlik Duvarı Kapalı).
tekrar yükle ve denesteamdan yerel baglantılardan oyunu dosyaları eksik oalbilir ordan terkar yükle yap bence bi