Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sadece skin hilesi kullanacaksan eğer ban yeme riskin olmaz. Ama Steam hesabın gizli olursa. Eğer hesabın açık olursa risk artar. Çünkü kullanacağın çoğu skin envanterinde mevcut olmayacak.
Her Türlü Ban Yersiniz Belli Etmeseniz Bile 2-3 Gün Dayanır Ben Bi Ara 8 Ay Dayandırdım Sonunda Ban Yedim Sadece Skin Hilesi İse Ban yemezsiniz Aimbot Wall Hack Gibi Şeyler OverWatch Yeme İhtimaliniz Vardır.
bak sana ben bi akıl vereyim aimbot kullanma eğer hilede hitmarker varsa onu kullan oynayınca anlıcaksın ne dediğimi aimbot rakipi yaklaştırır hitmarker yakalayınca araya kitliyor
Kardeşim Benim Sana Tavsiyem Skin Hack Kullanma . Aimbot fazla abartma . WallHack Kullan . Ben Sadece WallHack Kullanıyorum Vac Yemedim . Ama Belli etme
Kardeşim Benim Sana Tavsiyem Skin Hack Kullanma . Aimbot fazla abartma . WallHack Kullan . Ben Sadece WallHack Kullanıyorum Vac Yemedim . Ama Belli etme